Pici lifbe babakocsi 2 kutyával?
Sziaszt9k!
A 4. emeleten lakunk, nincsen lenti tárolónk, nem lehet lent hagyni a babakocsit, és teljesen kétségbe vagyok esve.
Van 2 kutyánk akikkel tervezek majd én is sétálni a babával (persze nem az első hetekben).
A lift 90×114 cm-res.
Mégis milyen babakocsit vegyek, ami mellé beférek én is meg a két kutya (egy kicsi és egy közepes)
Ami kisebb babakocsi, az ülős, de egy ideig mózes babakocsi kéne, amibe a pici aludni tud.
Magadra kotod a gyereket, eloszor leviszed a kutyakat. Oket ott valahova kikotod, majd visszamesz a babakocsiert.
Max ezt tudom elkepzelni.
Pedig 90×114 cm + ott még van egy kis szegély, amire ha fel tudom rakni, akkor nagyon maximum 92x120 cm.
És nincsen kocsink.
Nincsen semmi 9lyan megoldás amivel lent tudnánk hagyni a babakocsit.
Már kezdek nagyon kétségbe esni, mert a baba Októberbe jön és még mindig nem tudom, hogyan fokunk közlekedni
Amugy ne is gondolkodj nagy babakocsiban. Van olyan sport, amit lehet 0 hotol hasznalni, olyat vegyel. Abban se vagyok biztos, hogy egy nagyobb babakocsi kinyitott allapotaban egyaltalan befer-e a liftbe.
Bar nyilvan ezt le kell merni.
A két kutyával lesz gond. Alapvetően ebbe a liftbe bármi befér, kivéve a lengyel batárokat. Cybexek között nézelődnék. Keskeny, de nagy ülőfelületű kocsik. Pl:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!