Iker babakocsiból melyik a jobb vagy a praktikusabb?
az egymás melletti vagy az egymás mögötti?(Városi terepen használnám)
Bevásárlásnál,orvoshoz,posta stb nem tudok dönteni
Nincsenek ikreim, csak iker hugaim.
Az en tapasztalatom az, hogy az egymas elotti, de oszinten egyedul buszozashoz az sem. Szerintem ahhoz egy szimpla babakocsi+hordozas praktikus, de persze kenyszerbol meg lehet oldani babakocsival is csak segitseget kell kerned mindenkeppen az emeleshez.
Viszont a jardan, boltban, akarhol ahol el kell ferni, az egymas melletti tul szeles.
2-es vagyok, bocsi, a hatranyat nem irtam le, szoval egy ido utan az egymas elotti babakocsinak meg az a problemaja, hogy aki hatul ul, az nehezen lat ki es ez igencsak zavarhatja a babat.
Szoval nincs jo megoldas csak kompromisszumos :D
De ha nem kisboltba jarsz, hanem nagy bevasarlokozponta meg eleg szeles a jarda, akkor jo az egymas melletti.
Nekem még egyáltalán nincsenek gyerekeim, de nekem az a fajtájú ikerbabakocsi tetszik a legjobban, amikor úgy van, hogy
O: | |
Tehát, arra gondolok, hogy egymás mellett van két külön kiskabin, de ezek a kiskabinok pont az anyukának, meg a járdának is keresztbe vannak.
Szóval pl megy az anyuka, és a gyerekek feje mondjuk a baloldalon van, a lába meg anyukának jobboldalt. (jó az is, hogy egyirányba néz a lábuk, mert akkor tudnak úgy parkolni a babakocsival, hogy egyiküknek se süssön szemébe a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!