Stokke xplory VS Hot mom babakocsi a jobb/szebb?
Olyan válasz nincs, hogy vacak mindkettő?
A stokke nagyon nem praktikus kocsi, de a hot mom gagyiságához képest fenomenális.
Egyet értek az első válaszolóval. Szerintem sem praktikus a Stokke.
A másik babakocsi a múltkor jött szembe velem az utcán, az volt a benyomásom, hogy olyan, mintha egy Whishről rendelt kínai Stokke lenne.
Nálam több fajta babakocsit senki se használt a világon: évekig vigyáztam kicsi gyerekekre.
A Stokke az egyik legjobb, legpraktikusabb babakocsi volt az összes közül, ha kettő dolgot nem veszünk figyelembe:
Egyik, hogy nehéz, de ez csak akkor érdekes, ha emeletre kell vinni. Ha nem kell cipelni, akkor ez nem gáz.
A rosszabb a másik, azaz, hogy nem a magyar utakra, jàrdákra van kitalálva.
Ahol én használtam, ott tükör aszfalt volt, boltokban meg egy álom tolni. De akinek a környékén rossz minőségű az út, az véletlenül se vegyen.
De aki azt mondja, hogy kényelmetlen meg stb, az még élőben biztos nem látott meg használt ilyet.
Hág nem tudom.
Instabilnak sose éreztem.
A gyerek nagyon szeretett benne lenni, de azt tudjuk, hogy nem egyformák. Ő szeretett.
Érdekes, én pont a kupolát imádtam, ha teljesen lehajtottam, meg mèg azt a merev fülecskét is kinyitottam, akkor olyan árnyékot adott, mint egyik babakocsi se.
Szerettem, hogy magas, hogy egy mozdulattal állítható a dőlésszög, meg a tolókar magassága, dőlése is. Nem vagyunk egyformák, nekem ez volt a legjobb kocsi.
Már akkor mondtam, hogy ha rengeteg fölös pénzem lenne, meg olyna környéken laknánk, ahol jó az út, biztos ilyet vennék majd anno a saját gyereknek (nem így lett).
ABC design, kunert, peg Perego, cam, touragoo - ezekkel találkoztam még. Nekem egyik se volt annyira jó kialakítású, mint a Stokke.
Ugye, hogy ugye? Alig soroltál párat. Ez aztán nem nagy tapasztalat. Ráadásul...
kunert, touragoo eleve említésre se méltó szutyok kategória.
PegPerego már jobb, terepre van jó kocsija. Abc design nagyobb a híre, mint a minősége.
De sehol egy Nuuna, Baby Jogger, Cybex, Uppababy, Maclaren, Joie...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!