Cybex Balios S sportrész?

Figyelt kérdés

A mózesben már nem marad meg a babám, így cseréltük az ülés sport részre. Azonban nem tudom teljesen vízszintesig dönteni, a baba gerince vízszintesen van, azonban a lábai fent. Akinek ilyen típusú babakocsija van, tudna nekem segíteni?

Vagy ti így mertétek benne a babát szállítani? Most 5 hónapos.

2024. máj. 30. 16:37
 1/10 anonim ***** válasza:

Én tök tudatlan voltam etéren és ilyenben volt a kisfiam, úgy emlékszem szintén 5 hónapos korától.

Nem rontott a mozgásfejlődésén, mindent rendben, szabályosan, időre csinált.

Ettől függetlenül a második gyerek már teljesen dönthető babakocsit fog kapni.

2024. máj. 30. 16:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Itt nálunk nagyon sokan az autós hordozóban viszik a babát, ez attól még azért mindig jobb opció, de kicsit tartok tőle. Hordozom is, de már 7,5 kg, a fejét pedig nem tartja mindig biztosan így nem merem hátra rakni, elől meg már nem igen bírja a derekam.
2024. máj. 30. 17:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Max. amúgy ilyen napi 2 órát lenne benne
2024. máj. 30. 17:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Kerdesedre a valaszt nem tudom, de voltatok mar neurologusnal? Ha 5 hosan nincs biztos fejtartas, az baj.
2024. máj. 30. 17:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, voltunk és enyhén hipotón a nyaka.
2024. máj. 30. 17:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Mikori a ti Balios S kocsitok?

A miénk ennél jóval régebbi volt (5 éves, aki használta), de az is ennyire vízszintes volt:

[link]

2024. máj. 30. 19:14
 7/10 A kérdező kommentje:

Sima Cybex Balios S, nem Lux és Gold verzió. Sajnos netes képet nem találtam róla, de olyan a sport része mint itt ennek a Talosnak:

[link]

2024. máj. 30. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Ó, ezt is szar kagylóssá tették? Nagyobb gyerekünknek más márkából ilyen volt, utálta és csak eleve 10 hónaposan nőtt bele, addig ért égnek a lába, utána csak "ülve" feküdt.

Hipotón ő is.

Ami viszont téged érdekel: gyógytornászunk annó azt mondta, hogy nem gond. Jobb mintha lógna, így legalább nem váltódik ki a felkaoaszkidó/felülő reflex. Max. kényelmetlen

2024. máj. 30. 22:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Én inkább vennék egy normális sportbabakocsit, mert ez innen nagyon kakinak néz ki későbbre is.
2024. máj. 31. 14:46
 10/10 A kérdező kommentje:
9.Amit küldtem az a Talos verzió, az enyémnek a váza teljesen más és amúgy nagyon szeretjük, mert ahol lakunk arra a terepviszonyra tökéletes. Annyi a hiba csak vele hogy a sportrész lábrészét nem tudom kihúzni vízszintesre, de ez nyilván csak addig gond, amíg nem ül a baba.
2024. jún. 1. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!