Cybex Balios S sportrész?
A mózesben már nem marad meg a babám, így cseréltük az ülés sport részre. Azonban nem tudom teljesen vízszintesig dönteni, a baba gerince vízszintesen van, azonban a lábai fent. Akinek ilyen típusú babakocsija van, tudna nekem segíteni?
Vagy ti így mertétek benne a babát szállítani? Most 5 hónapos.
Én tök tudatlan voltam etéren és ilyenben volt a kisfiam, úgy emlékszem szintén 5 hónapos korától.
Nem rontott a mozgásfejlődésén, mindent rendben, szabályosan, időre csinált.
Ettől függetlenül a második gyerek már teljesen dönthető babakocsit fog kapni.
Mikori a ti Balios S kocsitok?
A miénk ennél jóval régebbi volt (5 éves, aki használta), de az is ennyire vízszintes volt:
Sima Cybex Balios S, nem Lux és Gold verzió. Sajnos netes képet nem találtam róla, de olyan a sport része mint itt ennek a Talosnak:
Ó, ezt is szar kagylóssá tették? Nagyobb gyerekünknek más márkából ilyen volt, utálta és csak eleve 10 hónaposan nőtt bele, addig ért égnek a lába, utána csak "ülve" feküdt.
Hipotón ő is.
Ami viszont téged érdekel: gyógytornászunk annó azt mondta, hogy nem gond. Jobb mintha lógna, így legalább nem váltódik ki a felkaoaszkidó/felülő reflex. Max. kényelmetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!