A 3 az 1ben sport babakocsi és a sima sport babakocsi között van különbség?
Attol fugg, hogy milyen az a sport, van ezer fele belole, erre nem lehet igy valaszolni :D
Mi a cel? Hogy a kocsi kicsi es konnyu legyen? Akkor esernyore csukhatot kell nezni, azok altalaban 5-7 kilo korul vannak es kis helyet foglalnak. Hatranyuk, hogy terepre nem jo, pici a kerekuk, de sajnos valamit valamiert.
Jól gondolod, hogy hülyeség.
2 évesen már nem is használtunk babakocsit.
A kérdést nem értem.
Válassz egy kompaktabb egyszerű sportkocsit, ha a 3in1 használata körülményes.
Belegondolva én se értem a kérdést:D
Én elhatároztam hogy akarok 1darab sportbabakocsit mert nem akarom feleslegesen tárolgatni. Kikértem barátnőm véleményét aki szerint még nem való neki a különálló sport és nem értettem mi a különbség a kettő között. Mármint a 3az 1ben való neki de külön 1 sportbabakocsi nem?
Hopp 6#
Veltelen lepontoztalak
Bocsi
Így van, ahogy a 6-os mondja.
De ez a 3in1 sportjàra is igaz.
Szóval, ha azt használhatod, akkor nyugodtan a szimpla sportot is.
Nem derült ki mekkora a gyerek.
Ha kisebb, akkor érdemes teljesen vagy szinte teljesen dönthetőt venni, mert fog benne aludni is.
Ha nagyobb és csak A-B közlekedésre használod, vagy sosem alszik a kocsiban, tud ülni, akkor felesleges a teljesen dönthető.
Viszont, ha majd szeretnètek gyereket, akkor jó, ha sokoldalúan használható, nem tudhatod vele/ neki milyen igények lesznek.
Én is így gondolom hogyha a mostanit hasznalom akkor 1 sima sportot is hasznalhatok.
7 hónapos egyébként stabilan ül igen nyilván olyat fogok választani amin dönthető háttamla és lábtartó van. De köszönöm a válaszokat így már magabiztosabb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!