Hany honapos kortol raknatok olyan sportreszbe a babat, ami 130 fokban dontott kb? ( a mozesben csak ordit)
Az 50 fokos emelés. Az sok ülni tudás előtt. A gyorsabb mozgásfejlődésű gyerekem (aki 11 hónaposan önállóan ment) 8,5 hónaposan ült ki.... szóval ;)
10, max. 20 fok emelés megy el.
🤣🤣🤣aha torekszem. Lebegjek a mozes folott? A problema amugy az, h amikor a 3 evessel jatszora megyek es felebred a kicsi, fel kell vennem es kb semmit se tudok a naggyal jatszani, meg ugye nem
Is konnyu fogni. Hordozoban zavarba sok ruha, meg ot is, ez max tavasztol mukodne, de akkor mar a sportresz is jo lesz. 5 honapos. A kobetkezo 2-3 honapot akarom tulelni.
Miért is kéne lebegni a mózes fölött, hogy beleláss és ő lásson? 🤔
Nekem ez új. Talán ne húzd rá fullra a babakocsi lábzsákját.
Ahogy az is, hogy a sportból miért ne látna ki 10-20 fokos emeléssel. Vagy nagy okosan kifelé fordítod? Akkor persze hogy üvölt, ha hátulról tolod.
De terheld csak a gerincét, a te gyereked. ;)
A 130 fokban döntött sportban lecsúszik az ülni nem tudó gyerek és a gerince aljára terhelődik a súly. Nem a legjobb.
Nekem kiláttak a mózesből is annyira, hogy engem lássanak.
Akkor váltottunk sportra, amikor kinőtték a mózest. Nyár végi gyerekkel megvártuk. a tavaszt, mert sokkal szélvédettebb a mózes éw jobb télen, így elmúlt 8 hónapos mire sportba került. Mivel nem tudott ülni ekkor, még sokáig vízszintesen volt abban is.
Második gyerek nem volt 5 hónapos, amikor átkerült a sportba, pont azért mert neki túl meleg volt a mózes, mert ő nyáron volt akkora. De nem emeltük meg, 180 fokban volt még 3 hónapig. Látott engem. Ha nem látott, ő is üvöltött. De ehhez nem kellett megemelni.
Én 5 hónaposan sportba tettem. Kifirdítottam, hogy előrenézzen és 20 fokban döntöttem. Sokat számít neki a kilatásban, mert a Mózeshez képest az oldalfal sincs ott illetve ha picit is döntöd akkor a saját teste sem takar plusz ha előre van, akkor a tolókar sem.
Az enyém onnantól volt hajlanfó bk-zni.
"A mozesben nincs labzsak. "
A mózes teteje, ha így jobban tetszik, de a sportban is üvölteni fog ha arrébb császkálsz.
Nekem is több gyerekem van, tudom hogy nem a legegyszerűbb.
Mi úgy jártunk a játszótérre, hogy előbb sétáltunk egy nagyot (hasonló a korkülönbség), a kicsi elaludt (mindig alvásidőben mentünk) és csakis akkor hagytam ott a babakocsiban, hogy a nagyot kísérgessem.
Ha nem volt mázlink és nem aludt (sokszor), akkor egyszerre tologattam és löktem pl: a hintát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!