Babakocsit ami csak mózes és hordozó?
Ilyet meg en se lattam, de leteznek sport babakocsik, amik lapra csukhatoak es ezekhez lehet csatlakoztatni mozest, hordozot.
Pl ez: [link]
Ha csak a sulya a gond, meg a merete, akkor sztm jo megoldas, mert kisebb, konnyebb, mint egy 3in1.
"nem jött be a sport része a 3in1babakocsinknak túl nehéz volt"
Mert úgy kell keresni, hogy keresel egy jó könnyű travel system kompatibilis sportkocsit, és ahhoz veszel mózest, hordozót.
És ha megfordítható, teljesen vízszintbe tehető sportot veszel, akkor a mózes se szükséges. Ez leginkább évszakfüggő. Tavaszi babával pikkpakk váltottunk mózesről, mert konkrétan meggyulladt benne. Ősz legeleji babával meg jó sokáig mözeseztünk.
Ilyen nincs, én is kerestem.
Végül olyan sportkocsi vettem amire lehet mózest tenni és hordozót.
Nekem Leclerc Influencer van, olcsóbb változata a Leclerc Magicfold
De ugyanezt tudja a Cybex eezy S2+ twist és a Cybex eezy s2+ is.
Ezek mind elég drága kategória, ha olcsón szeretnél kijönni még mindig jobban jársz ha veszel egy 3 az egybent és eladod amikor sportreszre kellene váltani az árából meg veszel egy csak sport babakocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!