Rugalmas hordozókendő választáskor mit kell nézni?
Figyelt kérdés
Van csomó fajta, van, amelyik csak egy sima hosszú, széles kendő, vannak olyanok, amikben vannak varrások, gumik, stb..febr. 13. 10:57
1/10 A kérdező kommentje:
Újszülött babának lesz.
febr. 13. 10:58
2/10 anonim válasza:
Nincs a környéken hordozási tanácsadó? Ha van, akár próbálni is lehet, és megmutatják hogy melyiket hogyan kell használni.
3/10 anonim válasza:
Én is ajánlom, hogy keress fel egy tanácsadót. Én Liliputi rugalmast használok. Első gyereknél simát, a másodiknál most mintásat használok. Amit tapasztaltam, hogy a mintás rész pluszba rá van varrva, az nem rugalmas, valahogy nem úgy terül az az anyag, ahogy nekem kényelmes lenne így inkább a simát választanám mégegyszer.
4/10 anonim válasza:
Nekem fontos volt, hogy több irányban legyen rugalmas, és fontos volt, hogy ne legyen rakta extra rátét, mert a plusz varrás csökkenti a rugalmasságot, és roncsolhatja az amyagot. Liliputi rugalmas kendőt vettem, sima egyszínű verziót.
5/10 anonim válasza:
Hordozós klub a közelben? Ha nincs, akkor kölcsönözz először, de próba nélkül ne vegyél semmit.
Én zsömbit használtam, ez egy speciális rugalmas, de végül a szövött jött be.
6/10 A kérdező kommentje:
Még nincs baba, így lenne bármi értelme elmenni egy tanácsadásra vagy klubba? Előre be szerettem volna szerezni, nem gondoltam, hogy ilyen bonyolult dolog egy kendő 😅
febr. 13. 13:38
7/10 anonim válasza:
Igazabol rugalmas kendonel szerintem kb mindegy melyiket veszed. Jo persze lehet ezt is bonyolitani, de mondjuk egy liliputival biztosan nem fogsz mellenyulni. Klubba majd esetleg a baba szuletese utan elmehetsz, ha nem vagy biztos a kotesben.
Nekem amugy egy close caboo-m volt vegul, a sima rugalmashoz nem volt idegrendszerem, ez is rugalmas kendonek szamit, csak nem kell kotozgetni allandoan, tok egyszeru felvenni es karikak segitsegevel beallitani.
9/10 A kérdező kommentje:
Kutatás után megállapítottam, hogy háromféle kendő használható újszülött kortól: rugalmas, szövött és a karikás. A karikás az féloldalasan lehet felkötni, emiatt nem szimpi. A rugalmas nem rossz, de vannak róla negatív vélemények. A szövött úgy tűnik, többeknek vált be.
febr. 13. 19:11
10/10 anonim válasza:
Szülés előtt is mehetsz, pocakot is lehet tehermentesíteni megfelelő kötéssel. Meg próbababával be tudod gyakorolni a megfelelő kötést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!