Miért sír az elején 1-2 percet a hordozókendőben, ha utána békésen alszik?
Babám 2 hónapos, a hordozókendőben mikor becsomagolom a kezét is, mindig sírdogál 1-2 percig.
Aztán ahogy sétálok vele, főleg ha kimegyek szinte egyből megnyugszik és elalszik. Nagyon jókat alszik benne és utána már nincs ez.
Csak arra is gondoltam hogy esetleg nyomja valami vagy rosszul csináltam valamit (rugalmas kendő), de elvileg nem, meg gondolom akkor végig sorba benne.
Aki hordoz, nála is ilyen az eleje?
Illetve tegnap ide bent próbáltam maszkalni benne, mert napok óta nehezen alszik el este felé, pedig fáradtság. Mivel ebben jókat alszik mindig, beleraktam, de ide bent nem viseli el.. később itt is elaludt, de többet sirdogált és most fel is ébredt, ha kimegyünk ott nem szokott, hanem nyugisan alszik a kinti levegőn.
Lehet hogy idebent melege van?
A babakocsit nem szereti még sajnos.
Még egy kérdés: mindig bealszik de a fejét legtöbbször egyenesen ráteszi a mellkasomra, tehát nem fordítja el oldalra.
Tudom hogy kap így is levegőt, hogy az orra hozzám van nyomva, meg igazítja is a kis fejet időnként, de a kendő szára elfedi a fejét és azért nézegetem gyakran. Az alvásnál nem gond ez? Ha meg kesobb elfordítja az arcát mégis valamelyik oldalra, rajta az arcán a kendő szár.
Neki látszólag ez ok, csak tejesen kezdő vagyok, aki még mindenen parázik.
Megköszönöm ha hordozósok írnak tapasztalatot. :)
2 ez megnyugtató! Férjem mondta hogy amikor ő ringatja és így lefogtja a kezét is hogy ne kalimpáljon, ne zavarja, az elején ott se tetszik neki, de utána megnyugszik. Szerinte ilyesmi lehet a kendovel is. Ő is csak a kendőben van el, ott jókat alszik.
Hu, babakocsit pedig remélem hamar megszereti, a 3.-on lakom, nincs lift, és bazinehéz tortúra az egészet cipelni. amikor mégis lemanőverezek vele, volt hogy 10 percen belül fel kellett jönnünk mert ordított benne… :’( :)
2-es vagyok
Nem tudom miért nem szereti kisfiammal ilyen gond nem volt hogy nem lenne el babakocsiba :D dehát minden baba más. Ő ilyen és én próbálok keresni más módszert ami jobban tetszik neki.
Biztos ügyesen felkötöd te is a babádat.ne aggódj rajta.ha nem lenne jó neki végig sírna. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!