Létezik olyan 2in1 babakocsi, ami mózesből és hordozóból áll?

Kimderkraft Juli. Igaz 3:1-ben babakocsi de ennek a Mózes része alakítható át sport résszé.
Én nagyon szerettem.

"de ez lenne a logikus, nem?"
Nem
Ha veszel egy jó sportot, ami travel system kompatibilis, az a legjobb. Adapter és mehet rá a mózes (ha ragaszkodsz hozzá) vagy a hordozó, de a váz se kuka, ha az alapot jól választottad. Ezzel ez is 3in1, de a sport oldalaról megközelítve választhatsz rögtön olyat, amit nem akarsz lecserélni.
Pl: Cybex melio 5,9 kg sportként.

Szerintem minden igényre másféle babakocsi való, így ne abból indulj ki, hogy másnak mi vált be, vagy mi nem.
Tök mást választanék, ha alig autóznánk, ha a harmadikra kéne felcipelni a babakocsit és stb. Mellesleg azt is bele kell kalkulálni, hogy mivan akkor, ha a gyerek alapvetően nem fogja szeretni a babakocsit, mert nálunk pl. ez a helyzet állt fenn, így a mózest jórészt nem is használtuk. Én eme tapasztalatból kiindulva áldom az agyam, hogy nem egy vagyonért vettünk kocsit. NEKÜNK a travel system volt szempont, mert sokat autózunk, így egy 2in1 babakocsit választottunk (mózes+sport), amihez adapterrel lehetett adac tesztes hordozót csatlakoztatni. Ezt is használtuk leggyakrabban. A sportrésszel is tökéletesen elégedettek vagyunk, kicsit nagy, de ha itt a környéken sétálunk, pont tökéletes arra, hogy beleüljön, ha elfárad. Ha buszoznánk, emeletre cipelném, stb., akkor merőben más sportot választanék... Szóval inkább arra próbálj fókuszálni, hogy a saját felhasználási szokásaitoknak mi felel majd meg és ahhoz válassz. Ebben más nem igen tud segíteni.

Az ötösnek abban igaza van, hogy olyat válassz amire haaználnád. Én azért néztem és inkább a 3 in1 vettem mert kell az autoshordozó sokszor van, hogy kocsival viszem magammal. Viszont sétára a mózsebe teszem. A vázra mindkettöt rá tudom tenni és ha olyan helyre megyünk kocsival ahol hosszabban mászkálni kell kell a váz, hogy toljam ne keljen cipelni. Jah és csekkold, ha kocsiba akarod betenni a vázat befér-e. Nálunk épphogy így hamarosan kocsit cserélünk. Úgyis esedékes egy új autó.
Nekem nem kell több emeletre cipelnem, így csak azt néztem elbírom-e ha benne a gyerek míg felhozom két lépcsősoron.
3 as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!