Írnátok nekem olyan babakocsi márkákat,melyeknek nem túl nehéz,mégis nagy,stabil mózeskosara van?Valamint vannak olyan babakocsik, melyeknek a sport részét vázról levéve össze lehet hajtani félbe mint egy újságot,hogy könnyebb legyen levinni?
Nem ismerem nagyon a márkákakt, de nem gondolkodtál olyan babakocsin, aminek a mózeskosara később sportüléssé alakítható?
A barátnőmék most vettek olyat, azt hiszem Chippolino Aspen a neve, de biztosan van más márkának is.
Ő nagyon boldog a babakocsival és azt mondja konnyű.
Én is a cybex meliot mondanám. Használtan lehet kapni jó állapotúakat az eredeti ár töredékéért.
(Azok az átalakítgatós babakocsi szerintem nagyon vacakok. A "sportrész" az nem dönthető vízszíntesig, mivel tulajdonképpen a Mózesben kellene ülnie a 1,5-2 évesnek is kicsi, kényelmetlen lesz neki.)
En vennek egy lapra csukhato babakocsit, ra pedig egy puha mozest. Nem lesz nagy es tagas, de konnyu es addig eleg lesz, amig picike a baba. Utana pedig vizszintesig dontheto sportban lehet.
A babakocsit meg tudod cipelni, ha nagyon muszaj, ezek konnyebbek, mint egy 3in1, de lapra csukva a taroloban is hagyhatod, csak erdemes hozza lancolni valamihez egy biciklilanccal vagy akarmivel, el ne vigyek.
Bababoltban erdeklodj, hogy milyen lehetosegek vannak, en csak a cybexeket ismerem, aminel ez jatszik, de biztos vagyok benne, hogy van mas marka is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!