Huha erről a kocsiról kapsz majd válaszokat :D
Nekem v6van ,volt v3 is imadom mind2t
Könnyen összecsukható,lépcsőztethető,6hónapos kortól használhatóva sportrész szűkítővel,rengetek tartozék van hozza,városi babakocsi nem tanyára földútra való :DNem kisautóba való és nem 5.emeletre lift nélkül.Az x elvileg széria hibás,inkább v6t ajánlanék
3 pozícióba dönthető az ülés,szembe és háttal is utaztatható a baba,a kar magassága és íve is állítható.
Snack tálca pohártartó napvitorla bundazsák szunyoghálo szélvedő esővédő testvérfellépő pelustáska stb stb tartozékokat tudsz venni hozzá.
1# voltam
Unokatesóméknak volt ilyen. Egy dologgal nem számoltak, hogy ha ezt autó csomagtartojába akarod berakni, ahhoz kell a szép nagy csomagtartó is.
Illetve azt mondta unokatesom, ami miatt lecserélték mire a sporthoz értek, hogy a súlypontja nagyon magasan van és rosszabb terepen karasztrofa volt már nagyobb súlyú gyerekkel.
Tesóméknak ilyen volt anyóséktól kapták ajandékba. (Mondjuk nem kérdezték meg őket milyet szeretnének. Sokkal olcsóbbat vettek helyette jobb volt) Városba még csak csak elment, de mondták nem jó a súlypontja és nehezebb terepen nem megy jól. Videkre költöztek le is cserélték. A csomagtartóba ha betették alig fért be valami mellé.
Off 6-os szakadtam a nevetéstől :D
Az ülés is állítható a súlypontjához mérten lenntebb vsgy fenntebb.
Nekem tetszik hogy a gyermek magasabban van mint más babakocsiba
8
Várj,kitalalom Cybex E priamot tervezel hazudni.
Leirom hogy ne kelljen keresni mit hazudj 😅
Képzeld,en azota pedig csak pozitiv velemennyel vagyok rola ugyanis megvasaroltuk.
Tehat a babakocsi jo csak nem mindegy ki hasznalja 😃
Kedves kérdező!egyetértek,navyon jókocsi :)
1#-2#7# válaszolo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!