Hogy lehet olcsobban megoldani az ikerbabakocsit?
Figyelt kérdés
3as ikreim lesznek és nézegettem babakocsikat de borzasztóan drágák 400-800E ft között mozognak az ikerbabakocsik ez nekem nagyon huzós hogy lehetne olcsobban megoldani? esetleg ugy nem lehet megoldani hogy 3 külön babakocsit veszek olcsobban és összekapcsolni? ötleteket várok,előre is köszönöm.jan. 29. 13:27
11/18 A kérdező kommentje:
meglepi babák,igen betöltöttem a 12.ik hetet :)
jan. 29. 14:38
12/18 anonim válasza:
De jó, ennek szívből örülök 😍előre is rengeteg türelmet, és erőt kívánok nektek, és persze egészséget 🥰biztos nem lesz könnyű 😅 első babák?
13/18 A kérdező kommentje:
köszönöm,igen első babák :)
jan. 29. 14:47
14/18 anonim válasza:
Facebookon marketplace vagy ahol élsz annak a zero waste cserecsoportjai vagy ingyenes csoportjai. Akár kérhetsz is a posztban.
15/18 anonim válasza:
Ajánlom a szoptatástámogatás kérdezz-felelek facebook csoportot a tandem szoptatás miatt.
16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm
jan. 29. 15:05
17/18 anonim válasza:
Használtan vettük. Elsőre egy trippyt első tulajoktól. 120 ezer volt, 80ért eladtuk. 1 éves koruktól egy Mountain Buggyt használtunk, egy álom volt. 30ért vettük használtan. De sajnos már nem gyártják és használtat is alig lehet venni. Mellette volt egy Obaby, ami esernyőre csukható. Azt is használtan vettük 30 ezerért, de sose használtuk.
Lépj be facen a hármas ikres csoportba, mindig van eladó használt kocsi, van amikor ingyenes is van. Az Obabyt és a Moutain Buggyt mi is ingyen adtuk tovább.
18/18 anonim válasza:
Huh..
Mi 1 gyereknek vettuk a babakocsit fel millio ft felett (cybex e priam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!