Újszülötteknek ikerbabakocsit?
Én a méret és ár miatt teljesen dönthető sportot vettem
Ebbe 2 puha mózeskosarat.
A 3 in 1 megoldást a nagyobbakkal sem használtuk ki…
Azért kérdezem, mert van, ahol egymás mellett vannak, és van, ahol egymás mögött a babák. Előbbit elég nehéz a belvárosban, a szűk járdákon tologatni, utóbbinak a lifttel gyűlhet meg a baja.
Hogy ennyi pénzért kaphatsz-e strapabírót... mi 190-et költöttem egyszemélyesre (2in1, plusz rászerelhető autós hordozó), és még egy gyereket már nem biztos hogy kibírna.
Nagyobb ikerpárnak még lenne, de babáknak nem hiszem hogy ennyiért találsz újonnan, de hátha valaki megcáfol.
Sportot talál..
De a 2in1 és 3 in 1 az nagy lenne.. amint olcsóbb.
Az autónkba sem férne bele, nehezek is súlyra.
Egymás mögötti fel sem merült.. de így is 73 cm széles a sport..
125e újonan
Tehát ha tömegközlekedni kell vele akkor lehet necces de az egymás mögöttit se nagyon teszed fel sehova…
Egymás előttiből pl az ABC design zoom, de az nem igazán ez az árkaregória, maximum ha találsz használtan.
Én a napokban is láttam hirdetve facebookon, van egy csoport “ikerbabakocsik országosan”, ott érdekes körülnézni, vagy marketplace-en.
Nekünk ilyen van, bp belvárosában lakunk, úgyhogy fontos volt az egymás előtti kialakítás. Emellett strapabíró is, nagy kerekei vannak, macskaköves utakon, vagy erdős helyeken is teljesen jól lehet vele manőverezni.
A sport rész 6 hónapos kortól használható rajta, mi adapterrel rárakjuk az autósüléseket, amik “elvileg” nem is lennének kompatibilisek hozzá (Chippolino), gyakorlatilag meg abszolút. Amikor vettük, a boltban rápróbáltuk, mert mondta az eladó, hogy hiába nincs felsorolva, talán jó lehet hozzá.
Vagy lehet kapni mózest is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!