Ki milyen gyerekülést ajánl 2 éves gyereknek?
Figyelt kérdés
Erdeklodnek ki milyen gyerekulest ajanl 2-2,5 eves gyereknek. (Kb 14-15kg)
Most jelenleg egy 0-25kg -os ulesunk van, de azzal nem vagyok megelegedve. Minosegre sem, kisfiam tepozaras cipojetol teljesen szetment a szovet, ki bolyhosodott. Valamint szerintem pici is neki.
Kb 50-60000ft-ig irjatok nekem kerlek valami jo gyerekülest.
Köszönöm
2023. okt. 29. 22:37
2/4 anonim válasza:
Helyes amit az első ír. Nem véletlen, hogy a legújabb iSize szabvány magasságot határoz meg elsődleges szempontként.
3/4 anonim válasza:
Több mint 3,5 éves a lányom, 100 cm és még mindig jó neki a BeSafe izi comfort x3. Lassan kinövi, de még mindig feljebb tudom húzni egy picit a fejtámlát, ami a lényeg.
4/4 anonim válasza:
"Kb 50-60000ft-ig irjatok nekem kerlek valami jo gyerekülest"
Ennyiért jó törésteszttel rendelkezőt nem veszel. Csak olyat, ami látszatra gyerekülés, a biztonság meg kevésbé szempont.
De a 0-25-ös eleve nem lehetett jó, mert a jók 0-18-ig vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!