Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy 2 éves (kb.92 cm magas)...

Egy 2 éves (kb.92 cm magas) gyerek ültethető 15-36 kg-os gyerekülésbe?

Figyelt kérdés
Elvileg ez 3-12 éveseknek van tervezve, de a boltban kipróbáltuk és jónak tűnik. Jó a biztonsági öv magassága is és a fejtámla magassága is. Sokkal több jó tesztű és árú ülés van ebben a méretkategóriában.
2013. nov. 10. 22:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül vannak kg szerint is kategorizálva az ülések.
2013. nov. 10. 23:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem
2013. nov. 10. 23:48
 3/10 anonim ***** válasza:
26%
Nem, ha lenne már 15kg akkor sem. Agyilag még pici az ilyen üléshez, ki fog bújni az övből.
2013. nov. 11. 01:01
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Ha megvan kilóra nyugodtan ültetheted benne. Mi a másodiknak használtan vettünk ülést (9-15kg) egy olyan kisfiútól, aki egy évig sem használta, mert 2 évesen nem fért bele(!!). Nekünk 4 évesen még használja a középső fiam. Tehát, ha jó az övpozíció és kilóra is stimmel, akkor nyugodtan.
2013. nov. 11. 06:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi ekkora ülést a 3,5 évesnek vettünk. Ő akkor volt pont 15 kg. Az eladók és az utánaolvasás szerint leginkább a magasság számít. Az én fiam 102 centi volt, mikor ülést váltottunk. Ülésfüggő, hogy jó lehet- e méretben, de én egy 2 évest biztonságosabbnak tartok a 9-18as vagy 9-25ös ülésben.
2013. nov. 11. 07:21
 6/10 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm az eddigi válaszokat.

Jelenleg van egy 0-18 kg os szuper ülésünk, de szeretném a pici (2 hónapos) lányunkat abba áttenni. A "nagy"-nak (2 évesnek)szeretnénk új ülést venni, de nem akarok még egy 9-18-asat venni. A 25-kg os kategóriában meg nem találtam eddig olyat aminek jó a tesztje is és nem 50.000 Ft felett van. Tuti nem bújna ki a rendes biztonsági öv alól, mert nagyon nyugodt gyerkőc, ráadásul én is hátsó ulésen szoktam velük utazni. Magasságilag a Römer Kid-et próbáltuk még csak és az jó volt. A többit is természetesen kipróbálnánk. A magasság, vagy a kiló a lényeg, mert a hordozó is pl. 0-13 kg (0-1 év)ig van tervezve, de mi kb. 4 hónapig használtuk az első gyerkőcnél mert kicsi...

2013. nov. 11. 09:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Most lemértem 89 cm és 13 kg
2013. nov. 11. 09:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Römer Kidfix-ünk van. Szerintem abba a 89 centis gyerek még kicsi. Nagyon nem mindegy, hol megy el a biztonsági öv.

A 2 hónaposnak miért nem jó a hordozó? Mi 11 hónapig használtuk a kicsivel, igaz, a miénk nagyobb darab.

2013. nov. 11. 09:36
 9/10 A kérdező kommentje:

Pont a váll vonalában (nem a nyakánál)van a biztonsági öv ennél a fajtánál ha a legalacsonyabb fokozatra állítom a fejtámlát.

Valamiért mindegyik hordozó fapadosnak tűnik a mostani üléshez (Bébé Comfort Iseos Neo )képest.

Pár hónap és a kicsi kinövi a hordozót (Römer Baby Safe), a nagy meg ennyi idő alatt se meghízni, se nőni nem fog annyit. Addigra szeretném megvenni az új ülést és jó lett volna már egy olyat venni amit nem kell lecserélni 1-2 év múlva.

2013. nov. 11. 14:15
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

Szia!

Szerintem ez egy jó választás lenne nektek. 3 pontosan is beköthető a manó, és később az autó övével bekötve is használható.

Amúgy én a 22 hónapos fiam nem tenném olyan ülésbe ami nem 3 pontos, mert gondol egyet és simán kibújik az övből.

2013. nov. 11. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!