Lenne rajtam kívül még itt olyan anyuka aki 3 évesen is tolta babakocsiba a gyermekét?
Makk egezseges,hosszabb sétáknál elfárad ölbe veszelyeztetett kismamaként nem vehetem es nemis bírnám sokáig.
Igy jön mindig velünk plusz óriási segítség hogy a boltba amit veszek nem cipelem hanem a babakpcsi tárolójába tudok pakolni
Ésssss....igen szoktam kapni a minek még a babakocsi kérdést 😀
Persze. Hipotón a lányom, 100 métert nem bírt menni 3 évesen.
Én olyan típus vagyok, hogy nem érdekelt,ki mit mond. A mai napig nem...
3.5 éves kora körül adtuk el a sportbabakocsit. Akkor ment oviba.
11-es 3 éves nembabája már nyilván az egyetemre iratkozott ennyi idősen, a marha nagy élettapasztalatával.
Így van, se járni, se beszélni, se bevásárolni nem fog tudni a gyerek.
Ilyen (h)ősanyák miatt lesznek a kérdezőhöz hasonló anyukáknak komplexusai.
Nyugat Europaban lakom, teljesen termeszetes, a 3-4 eves gyerek is a babakocsiban. Itt nem szokas belepofazni maas eletebe, csinald ugy, ahogy nektek jo.
Nem mindenkinek az az elete, hogy a panelbol elmegy a jatszoterig meg a kozertbe Csajagarocsogen, mi pl. Londonban 20 km-eket setalunk, persze, hogy 4 evesen is elkelt a babakocsi 3 ora seta utan.
A kisfiam kisebb korában utálta a babakocsit. Most hogy már setalhatna, "utál" sétálni.
4 és fél éves, középső csoportos óvodás létére imád babakocsizni. Mindkettőnknek egyszerűbb igy.
Ne foglalkozz vele, ki mit mond. Az emberek szeretnek mindenbe belekötni. A fiam 16 hónapos, rendszeresen kérdezik az utcában a szomszédok, hogy miért tolom, nincs lába? Nyilván ők azt nem látják, hogy előtte már 1 órát sétáltunk, a végére elfáradt, és beült. Ilyenkor inkább nem is mondok semmit.
Ha nektek kényelmes, akkor használd nyugodtan és kész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!