Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Lenne rajtam kívül még itt...

Lenne rajtam kívül még itt olyan anyuka aki 3 évesen is tolta babakocsiba a gyermekét?

Figyelt kérdés

Makk egezseges,hosszabb sétáknál elfárad ölbe veszelyeztetett kismamaként nem vehetem es nemis bírnám sokáig.

Igy jön mindig velünk plusz óriási segítség hogy a boltba amit veszek nem cipelem hanem a babakpcsi tárolójába tudok pakolni

Ésssss....igen szoktam kapni a minek még a babakocsi kérdést 😀

2023. szept. 28. 12:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
2%
BABAkocsi. A 3 éves baba?! Honnan várod el, hogy tanuljon meg boltban, utcán, buszmegállóban viselkedni, ha nem veszed a fáradságot, mert így neked kényelmesebb. Honnan várod el, hogy szeressen és írjon sétálni, mikor járni nem tudó babaként kezeled? Mit tapasztal a világból, az emberekből, a viselkedési lehetőségekről ha nem hagyod, sőt egyenesen megakadalyozod, hogy tanulhasson? Mikor fogod hagyni, hogy fejlődjön? Oviba is babakocsiba tolod?..
2023. szept. 28. 14:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Hipotón a lányom, 100 métert nem bírt menni 3 évesen.

Én olyan típus vagyok, hogy nem érdekelt,ki mit mond. A mai napig nem...

3.5 éves kora körül adtuk el a sportbabakocsit. Akkor ment oviba.

2023. szept. 28. 14:34
 13/19 anonim ***** válasza:
81%

11-es 3 éves nembabája már nyilván az egyetemre iratkozott ennyi idősen, a marha nagy élettapasztalatával.

Így van, se járni, se beszélni, se bevásárolni nem fog tudni a gyerek.

Ilyen (h)ősanyák miatt lesznek a kérdezőhöz hasonló anyukáknak komplexusai.

2023. szept. 28. 14:48
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nyugat Europaban lakom, teljesen termeszetes, a 3-4 eves gyerek is a babakocsiban. Itt nem szokas belepofazni maas eletebe, csinald ugy, ahogy nektek jo.

Nem mindenkinek az az elete, hogy a panelbol elmegy a jatszoterig meg a kozertbe Csajagarocsogen, mi pl. Londonban 20 km-eket setalunk, persze, hogy 4 evesen is elkelt a babakocsi 3 ora seta utan.

2023. szept. 28. 15:18
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
En is babakocsival toltam oviba,ugyanis 1 km re volt es 6.30kor nem volt hajlando 100 m t sem gyalogolni. Cipelni nem birom derek serves vagyok. Megszoltak,meg csufolták h kisbaba,hallottam. Nagyon bantott. Most mar megvan a jogsim,jov heten erkezik az autom is. Nincs tobb tologatas :D.
2023. szept. 28. 17:29
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

A kisfiam kisebb korában utálta a babakocsit. Most hogy már setalhatna, "utál" sétálni.

4 és fél éves, középső csoportos óvodás létére imád babakocsizni. Mindkettőnknek egyszerűbb igy.

2023. szept. 28. 17:53
 17/19 anonim ***** válasza:
88%

Ne foglalkozz vele, ki mit mond. Az emberek szeretnek mindenbe belekötni. A fiam 16 hónapos, rendszeresen kérdezik az utcában a szomszédok, hogy miért tolom, nincs lába? Nyilván ők azt nem látják, hogy előtte már 1 órát sétáltunk, a végére elfáradt, és beült. Ilyenkor inkább nem is mondok semmit.

Ha nektek kényelmes, akkor használd nyugodtan és kész. :)

2023. szept. 28. 21:06
 18/19 anonim ***** válasza:
77%
Nincs lába? A néninek meg nincs szájkosara?
2023. szept. 29. 08:31
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen. akkor szerette meg igazán ,és abba altattam el délután sokszor. Vagy bevasarolni azzal mentunk és könnyebb volt ugy .
2023. dec. 2. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!