Hordozós kabàt bevált nektek?
Első sorban nekem majd praktikussàgi okokból fog kelleni. Van egy 5 éves kisfiam, és novemberre várjuk a tesót. Az első 3-4, 5 hétben úgy tűnik meg rudjuk majd oldani az oviból hozást (nem a reggeli menéssel van a baj, hanem a hazajövetellel) de utàna (leginkàbb januártól már muszàj lesz nekem megoldani. Arra jutottam, az lesz a legjobb ha hordozom a babàt (lévén 5 perc sétára van az ovi, és akkor nem kell majd autóból ki be venni a kicsit sem. Nekem ez tűnik a leglogikusabbnak. Aztán persze nyilván az időjárás közbeszólhat, de mégis ebben bíznék egyenlőre.
De a kisfiammal így sose jártam keltem, van rugalmas kendőm, hasznàltuk is, de csak itthonra. A babakocsi egyszerűbb volt ha kimozdultunk. Viszont ez esetben ez nem lesz jó.
Szóval nincs hordozós kabátom, és gondoltam megkérdezem, hogy aki hasznàlt annak bevált-e. Meg talán azt is, hogy honnan rendeljek (bár még nagyon ráérek) :)
Bonprixben láttam sokfélét, bár nem ismerem nagyon a termékeiket, de elég sok fazon és vastagság van.
"Legalabbis nem tudom elképzelni, hogy ott hagyjam."
Mégis ki hagyná ott? 🤦
"Ahogy azt sem hogy kiveszem a babakocsiból és egy 2 hónapossal a karomban (aki szinten jol fel lesz öltöztetve) majd felkiserem. És ott aldogallok, mikozben a nagyobbiknak (aki ugyan mar eleg önálló de, neha kell egy segitő kez) segiteni semmit sem tudok."
Nem fogsz tudni segíteni a melledre kötött babával sem. Mission impossible, próbáltam. Folyni fog rólad az izzadtság, ahogy a gyerekről is, utána meg csoda ha nem kaptok tüdőgyulladást.
Ha a hátadon van, úgy már csak-csak, de 2 hónapost ugyan kendőben lehet, de elég nehéz hátra tenni.
"A hordozáson kivul max azt tudom elképzelni, hogy auto és abban a babahordozo,"
Ez nem max., hanem a legjobb opció, kivéve az autót.
Babakocsivázra tett hordozóval viszont a legjobb.
Én úgy vittem, amíg belefért.
Utána babakocsi majd a lépcsőn karikás hordozó... és alig vártam, hogy ülni tudjon. Akkor már csak felvittem, letettem és tudtam segíteni a nagynak.
Szerinted, vagy neked.. kedves utolsó. És előre nem kell megmondani, hogy nálunk mi fog működni vagy mi nem.. de köszi, hogy ennyire sziveden viseled a sorsunkat.
(Azért van màr nekem is 5 éves gyermekem, és ezzel némi tapasztalat is. Plusz neki már kb abban kell majd segiteni hogy lesegitsem a kabátot, meg legyen egy szabad kezem ha szükséges. Nem kell hozza leggugolni, mert majdnem mindent meg tud csinálni. El is vàrjàk az ovónők, ránkszólnak ha helyette csináljuk meg a dolgát. Ő már cipőt cserél egyedül, nadrágot, pulcsit le fel vesz. Szóval kb mindent.
De mégis jo ha egy zip-zárban majd tudok segiteni, és ehhez pedig bőven elég 2 szabad kéz. Mellesleg olyan kicsi a csoport szoba előtti helyiség, középen egy asztallal, hogy ha a babakocsira tehető hordozóba felviszem magunkkal és épp 3-4 gyerek is akkor èrkezik akkor szegeny babat le se tudom tenni kb sehova se..
nyilván kezdek mindent végiggondolni, nem egyből eldöntöttem, hogy ez lesz a legjobb és pont. Persze ha nem fog működni, akkor majd utólag is bocsi. De azért túl fogom élni ha kicsit megizzadok, mert a kisfiam kb 3 perc alatt oltozik és megy be..
De majd meglátjuk. Ez is egy vélemény.
én simán tudtam előre kötött babával öltöztetni a keresztlányomat az oviba, sőt mág főzni meg horgolni is
Kérdező, ha csak a mostani szezonra kell és elöl hordozásra, akkor én a lidl kabátját javaslom, olcsó, de jó. (lehet van már olyanjuk is, ami hátra is jó, azzal még nem találkoztam)
Ugy, hogy a gyereked elotted van? Akarmi. Megcsapja a forro goz, beleakadsz vele veletlenul a serpenyobe, edenybe es magadra rantod…
Elol hordozasnal ez balesetveszelyes, nyilvan ha haton van, akkor az mas.
Egyebkent meg az is biztonsagosabb lenne, ha 1 meterrol dobnad a hust az olajba, mert eleg messze alltok tole.
Az a paramami, aki nem veszelyezteti a gyerek epseget szandekosan?
Na, ma en is tanultam valami ujat. De azt gondolom inkabb ez, mint pl egy egesi serules 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!