Van egy két hónapos kisfiam és egy 15 hónapos kislányom, mivel ketten vannak ezért a kisfiú mindig hordozóba van, jelenleg a boppy comfy fitet hasznaljuk, ami tökéletesen bevalt, viszont nem lehet vele haton hordozni csak elol. Többi lent ?
Nem vagyok hordozási tanácsadó, de tudtommal formázott hordozóban csak akkortól lehet hordozni, hogy stabil törzstartása van. Amúgy kendőben batyukötésben tudsz ilyen picit hátra tenni.
Mi van akkor, ha a nagyot veszed hátra? Ahhoz tudsz venni akkor egy Liliputit vagy hasonlót.
A hátratételhez az a feltétel, hogy a hátrafordításnál megtartsa a testét. Ez kb 3-4 hónap. Nekünk anno hordozási tanácsadó nézte meg, hogy jó-e és csatos hordozót (Magyarinda) ajánlott. Nálunk bevált.
Vannak hordozós iskolàk, akik semmilyen csatost nem javasolnak ülni tudás előtt. Ettől függetlenül ezek az eszközök (nem a kenguru) hivatalosan alkalmasak erre (Magyarinda, Manduca). Vannak ma már hibrid csatosok is, kendőből szőve stb.
A meitai is nagyon jó, és viszonylag azt is könnyű feltenni. Ami gondolom szempont.
Amíg nem tartja meg a törzsét a hátrafordításnál addig is lehet hátul pl kendővel, de akkor kell egy segítő, aki odatartja a babát, illetve a fej miatt is én sose próbáltam ezt.
A www.hordozo.hu a Hordozóház oldala, ott számos ezközt ajánlanak, ki lehet őket próbálni és van hordozási tanácsadás. De a környéketeken is biztos van vmi.
Lényeg hogy ne bababoltos kengurut vegyél.
Sajnos ott meg nem tartunk h mellettem jöjjön, vagy h fellepjen. Meg csak most kezdtünk utcan sétálni... babahámmal kulonben ott hagy mint a szart. Többnyire triciklivel viszem, a babakocsit utalja
Csak könnyebb lenne felkapnom ha olyan van, ha a pici a hátamon lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!