Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Büdös nuni egy kéthónaposnak?

Büdös nuni egy kéthónaposnak?

Figyelt kérdés
Sziasztok ma nagyon büdi volt a kisbabám nunija pedig jól kitörlöm neki és minden nap jól meg is mosom.Mitől lehet ez?Holnap hívom az orvost csak hátha valakinek volt ilyen.
2022. márc. 24. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Piros is neki ?Nem mindegy az sem ,hogy a nemiszervét érzed büdösnek,vagy a pisis pelusnak van szúrós szaga ?
2022. márc. 24. 20:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem piros neki.Nem a pelus.Pelus cserénél csapott meg a szag reggel megtisztogattam neki még mindig éreztem oda hajoltam és a nunija az.És nem is szúros szagu hanem példát se tudok rá mondani de nagyon büdi.És egész nap ilyen büdi volt.
2022. márc. 24. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Mivel törölted? Nedves törlőkendő nem szabad! Felborítja a ph-t,mindent.
2022. márc. 24. 21:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor mivel kell kitörölni?Sokszor megy oda neki kaki is
2022. márc. 24. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Ha nagyon muszáj,akkor törölheted azzal,de pl a lányomnak mindig bepirosodott tőle.

Pisi után vizes textilpelussal töröltem ezért inkább. Természetesen utána az ment a szennyesbe.

2022. márc. 24. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
Fertőzèst kaphatott valòszìnüleg a kakitòl :(
2022. márc. 24. 22:40
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
Védőnő vízbe mártott vattakoronggal javasolta kitörölni, azóta 99% víztartalmú törlőkendővel törlöm, lassan minden márkából van ilyen. Mosni meg max. mindenmentes babafürdetővel, de ha nem volt kakis, akkor csak vízzel. Rá is vonatkozik már a felnőtt női intimhigiénia alapelve, hogy bármilyen külső beavatkozás csak veszélyezteti a hüvely védelmi rendszerét. Már egy pár hetes babának is van hüvelyváladéka és hüvelyflórája, ami védi a hüvelyt és a klóros víztől a törölgetésen vagy pelenkázáson át a tisztálkodószerekig bármi károsíthatja ezt. Gondolom, neked is nyitogatnod kell a punciját, hogy ne tapadjanak össze a kisajkak, én néha, amikor kissé “punciszagúnak” éreztem, cseppentettem bele pár csepp bio baobabolajat, ami kímélve segít és az összetapadás ellen dolgozik.
2022. márc. 24. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Mi lett végül nálatok?
2022. márc. 26. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!