Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Valami átverésről lehet szó...

Valami átverésről lehet szó ha gyanúsan olcsó egy termék?

Figyelt kérdés

Teljesen veletlenül jött velem szembe egy hirdetés pontosabban egy babakocsi váz szerkezetéről lenne szó.

Ez a babakocsi váz amiről szó van használtan is 200.000Ft körüli árral rendelkezne. Jelenleg az adott tipuson belül a legújabb modell.

A hirdetés képei szerint kitűnő állapotú,viszont az ára hihetetlen 35.000Ft !

Utalni semmikepp se utalnék! De nemis szükséges,itt van tőlem 10km re Pesttől,ezért személyesen kértem az ávételt amibe az eladó bele is egyezett. Jövőhéten fogok menni tudni megnézni,természetesen ha ez valóban igaz elis hozom

Ilyen lehetséges?!

Miért ennyire olcsó?

Jelenleg is van ilyen babakocsim,sőtt kereskedem is ezzel a márkával tehát ha valami gebasz van észre veszem,tudom mit kell nézni rajta

De az árat nem tudom elhinni 😄

Szerintetek?

Eladót nem kérdeztem miert adja ennyire olcsón,ha esetleg nem ért hozza mennyit ér...(értitek 😄)

2023. aug. 7. 18:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Lehet lopta. Vagy csak szabadulna tőle.

Én elég sok használt cuccot veszek, jellemzően a gazdagok szoktak kiszórni áron alul drága holmikat, csak valaki vigye minél előbb. Ikea bútorokat vettünk így ötöd áron, bontatlan grohe csaptelepet garanciával, tizedannyiért, mint amennyit ért, babacuccokat is, stb. A gyerekülésünk egy cybex ülés, brendonból számlásan garisan, a fickó aki adta elhozta nekem házhoz, csak vigyem. Bolti árához képest negyedannyiért adta, tökéletes állapotban. Fickónak meg akkora teslája volt, hogy alig fért el az utcánkban.

Sokkal jellemzőbb a szegényekre a fillérbaxás, mert nekik jobban szükségük van a pénzre, én ezt szoktam tapasztalni.

2023. aug. 7. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!