Mi az a termék, amit bárcsak megvettetek/megvehettetek volna a babátoknak?
Sziasztok!
Kíváncsi lennék, mik azok a termékek, amit bárcsak megvettetek vagy megvehettetek volna babátoknak vagy kisgyermeteknek, de nem ismertétek a terméket, vagy nem tehettétek meg a megvásárlását.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Pihenőszék a második babánál. Nem gondoltam rá, pedig jó lett volna.
Elsőnél pedig a hordozást hagytam annyiba, pedig rengeteg féle hordozóeszköz van. Másodiknál többfélét próbáltam ki (használtan vettem) és nála bevált.
Amit nem engedhetek meg magamnak (nyilván újonnan) az a szoptatós fotel. Egyszer ültem benne kórházban és nagyon kényelmes, akár, mint sima fotel is.
Akkor pontosítok. Bárcsak olyan figyelt vehettem volna, amit a piacon "szoptatós fotel"-ként árulnak.
Tudom, hogy mindent is el lehet adni és a sima fotel is jó és mennyi féle fotel létezik. De, ha valakinek azt mondom, hogy szoptatós fotel, akkor tudja, hogy milyen típusúra gondolok.
Én csatos hordozó vettem volna.
Volt rugalmas kendőnk, de azt csak otthon használtam. Téli gyerek a lányunk és nem volt kényelmes a mínuszokban kendővel kint sétálni, tavaszra már kinőtte a kendőt. Akkor valamiért drágának éreztem a 20.000 Ft-os csatost, helyette vettünk egy 40.000 Ft-os sportkocsi, amit gyűlölt a lányom is és én is! Kb 4x toltam benne, utána már inkább cipeltette magát. Jó nagy hülye voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!