Hogy néz ki a svéd itató pohár? Hol lehet venni? Tényleg jó termék?
Köszönöm a segítséget eddig nem találtam sehol, csak hallottam róla.
Nem szeretném cumival etetni/itatni a kislányomat. Viszont jön a meleg, ha úgy alakul egy kis vizet adnék neki.
Rossmannban/dmben a baba részlegen szokott lenni. Nem írtad mekkora, ha nagyon pici, akkor elég neki az anyatej is, csak kínáld többször. Ha nagyobb, és már inna vizet, akár ilyen tanulópoharat is használhattok, ennek sincs cumi jellege:
1-es, hiába nincs cumirésze, ugyanúgy bezavarhat a szoptatásba, mert ebből konkrétan csak akkor jön a cucc, ha ráharap a gumitetőre a gyerek. Prólbáld ki! A marketinggel ellentétben egyébként nem segíti a nyitott pohárból való ivást tápszeresnél sem, mert egyáltalán nem úgy kell inni belőle, mint normál pohárból.
Kérdező, ha 6 hó alatti, mellre tedd, ne vízzel kínáld.
Ha 6 hó felett hozzátáplálsz, akkor pedig a normális vastag peremű kávéspohár a legmegfelelőbb vagy ennek a műanyag megfelelője.
Egyébként a svéd itató olyan lapos, hogy művészet még a gyerek szájához is emelni kiloccsanás nélkül. A doidy pohár jobb nála önálló ivástanulásra. De mint írtam a sima retró kávéspohár is ugyanezt tudja.
2,5 hónapos volt a gyerekem amikor júniusban bejött az első igazi kánikula. Gyakorlatilag egész nap a mellemen lógott és már azon gondolkodtam, hogy kevés a tejem és át kell térni a tápszerre. Szerencsére a védőnő mondta, hogy próbáljak meg kiskanállal egy pár kanál vizet adni. Nekünk bejött. Szoptatások között igen is kellett neki a plusz folyadék. És abbahagyás helyett két éves koráig szopizitt még egy nap háromszor.
Szóval lehet, hogy az anyatejes gyereknek elméletileg nem kell más folyadék , de nálunk a gyakorlat mást mutatott.
Akkor nem lesz, ha pótláson gondolkodsz.
Víz a bélflóra miatt sem tanácsos ilyen apróságnak. Olvass utàna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!