Mennyi az a maximális összeg, amit babakocsiért kiadnál? Használtan vennél?
60-ért vettem használtan 3 éve.
3in1 babakocsi. Én minden mozdítható szövetet levettem és kimostam. 3 évig használtuk napi szinten, semmi baja.
A gyerekem soha nem hányta, kakilta, pisilta össze.
De aki azt mondja, hogy ezeket nem lehet kipucolni a szövetből, az a mosható pelenkára is azt mondja, hogy kitisztíthatatlan? (nem kell válaszolni, költői kérdés volt.)
Uhh, aki nem újat vesz, az irigy utána másokra?
Anyám borogass!!!
"Akik szerint nem lehet kitisztítani: használt autót se vesztek? Tömegközlekedésre gondolom fel se szálltok, és házba is csak saját építésűbe rakjátok be a lábatokat?"
Mert a használt autóba befekteted a csecsemőt? Vagy a busz ulesre? Gondolkozz már egy picit. A babakocsi kb matrac szinten van. Használt matracot veszel? Vagy használt fehérneműt?
34-es, ha szeretned meg hasznalni a babakocsit, ulest, akkor nagyon tanacsolom neked, hogy tisztittasd ki egy ceggel, aki ezzel foglalkozik.
Nem akadaly, ha nem lehet mindent levenni, profi gepekkel megoldjak :)
Emiatt kar lenne kidobni, de persze te tudod.
Nekem nem az volt az érvem, hogy nem lehet kitisztíttatni, bár tény és való, hogy a gagyi vonalon gyakori, hogy nem levehető a huzat vagy csak részben.
Sógornőm nagyon mellényúlt a használttal. Akkor ott kipróbálták, de csak "terepen" derült ki, hogy irányíthatatlan vacak. A járólapon még tökéletes volt.
Akkor megfogadtam, hogy inkább garanciás új, ne kínlódjak.
Első gyereknél 80-ért vettünk 3in1-et. Elég gagyi volt, de legalább könnyen tolható. Sportból már mást használtunk.
Második gyerek előtt jóval eladtuk, neki teljesen fektethető, megfordítható sportot vettünk, akkor 80 volt, 60-ért el is tudtuk adni 1,5 év után.
Harmadik gyereknek infláció miegymás 160 volt a kocsi, még nem váltunk meg tőle, bár már 1,5 éve nem használjuk.
210.000-ért vettem alig használtan egy 280.000-es babakocsit.
Hordozót külön veszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!