Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mennyi az a maximális összeg,...

Mennyi az a maximális összeg, amit babakocsiért kiadnál? Használtan vennél?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm 250 ezer körül vett újonnan. Megtehetik, de én néztem használtan, 50-60 ezer körül már lehet kapni nagyon jókat. Neki az volt az ellenérve, hogy nem lehet kitisztítani azokat. (?)
2023. júl. 12. 13:58
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek nem kell magyarázkodnia, szíve joga eldönteni mindenkinek milyen babakocsit szeretne és hogy használtan vagy ujjonan veszi. Mikor más anyukakkal találkozom szóba sem kerül ki mennyiért és hol vette. Normális ember nem ilyenekkel foglalkozik.
2023. júl. 12. 15:15
 32/44 anonim ***** válasza:
78%

60-ért vettem használtan 3 éve.

3in1 babakocsi. Én minden mozdítható szövetet levettem és kimostam. 3 évig használtuk napi szinten, semmi baja.

A gyerekem soha nem hányta, kakilta, pisilta össze.

De aki azt mondja, hogy ezeket nem lehet kipucolni a szövetből, az a mosható pelenkára is azt mondja, hogy kitisztíthatatlan? (nem kell válaszolni, költői kérdés volt.)

2023. júl. 12. 15:53
 33/44 anonim ***** válasza:
92%

Uhh, aki nem újat vesz, az irigy utána másokra?

Anyám borogass!!!

2023. júl. 12. 16:45
 34/44 anonim ***** válasza:
56%
Nekem sikerult gyermekulesbol es babakocsibol is olyat venni, aminek nem tudom leszedni a huzatat. A babakocsi kupolara omlott kubu,udito, az uloreszen csoki minden anyam kinja. Autoszles detto. Lecsapattam slaggal,szappanoztam,sikaltam koromkefel,nem jon ki,eladhatatlan,jovore kiteszem mindkettot lomtalanitaskor, mert igy ingyen sincs pofam feltenni. Szoval en sem vennek hasznaltat, nagyon eitka az ujszeru allapot,max ha a gyerek utalta es 3x hasznaltak
2023. júl. 12. 17:38
 35/44 anonim ***** válasza:
85%
30ert vettunk használtan, mindent ki lehetett mosni rajta, 3 részes volt. Tökéletesen szolgalt.
2023. júl. 12. 17:57
 36/44 anonim ***** válasza:
29%

"Akik szerint nem lehet kitisztítani: használt autót se vesztek? Tömegközlekedésre gondolom fel se szálltok, és házba is csak saját építésűbe rakjátok be a lábatokat?"

Mert a használt autóba befekteted a csecsemőt? Vagy a busz ulesre? Gondolkozz már egy picit. A babakocsi kb matrac szinten van. Használt matracot veszel? Vagy használt fehérneműt?

2023. júl. 12. 18:43
 37/44 anonim ***** válasza:
78%
60 ezerért vettünk használtan, 80 ezer volt amit max rászántam volna.
2023. júl. 12. 19:11
 38/44 anonim ***** válasza:
83%

34-es, ha szeretned meg hasznalni a babakocsit, ulest, akkor nagyon tanacsolom neked, hogy tisztittasd ki egy ceggel, aki ezzel foglalkozik.

Nem akadaly, ha nem lehet mindent levenni, profi gepekkel megoldjak :)

Emiatt kar lenne kidobni, de persze te tudod.

2023. júl. 12. 19:43
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem az volt az érvem, hogy nem lehet kitisztíttatni, bár tény és való, hogy a gagyi vonalon gyakori, hogy nem levehető a huzat vagy csak részben.

Sógornőm nagyon mellényúlt a használttal. Akkor ott kipróbálták, de csak "terepen" derült ki, hogy irányíthatatlan vacak. A járólapon még tökéletes volt.

Akkor megfogadtam, hogy inkább garanciás új, ne kínlódjak.

Első gyereknél 80-ért vettünk 3in1-et. Elég gagyi volt, de legalább könnyen tolható. Sportból már mást használtunk.

Második gyerek előtt jóval eladtuk, neki teljesen fektethető, megfordítható sportot vettünk, akkor 80 volt, 60-ért el is tudtuk adni 1,5 év után.

Harmadik gyereknek infláció miegymás 160 volt a kocsi, még nem váltunk meg tőle, bár már 1,5 éve nem használjuk.

2023. júl. 12. 20:22
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

210.000-ért vettem alig használtan egy 280.000-es babakocsit.

Hordozót külön veszünk.

2023. júl. 12. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!