Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mennyi az a maximális összeg,...

Mennyi az a maximális összeg, amit babakocsiért kiadnál? Használtan vennél?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm 250 ezer körül vett újonnan. Megtehetik, de én néztem használtan, 50-60 ezer körül már lehet kapni nagyon jókat. Neki az volt az ellenérve, hogy nem lehet kitisztítani azokat. (?)
2023. júl. 12. 13:58
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
48%

Senki nem írta, hogy "ciki" az új.

Látom vannak bajok...

Annyit írtak, hogy ha valaki azt hiszi steril az "új" és hogy valami baja lesz egy használttól, az nagyon tévúton van.

2023. júl. 12. 15:03
 22/44 anonim ***** válasza:
62%
20# jaj hagyjuk már ezt...én lehet , hogy veszek egy méregdrága babakocsit , közben minimális de strapabíró és hasznos játékot kap a gyerekem. Más meg megvesz akár használtan, akar újonnan minden szir szart, de juhé tapsoljunk, hogy használtan vett babakocsit.
2023. júl. 12. 15:04
 23/44 anonim ***** válasza:
29%
Itt a stokkés 😂
2023. júl. 12. 15:05
 24/44 anonim ***** válasza:
64%
21# nem feltétlenül erre a kérdésre értettem, de mostanában feltűnt, hogy aki újat merèszel venni, kb magyarázkodnia kell. Miért kell egyeltalàn érv? Gondolom a kérdező is jól belekötött az ismerősèbe, hogy minek.
2023. júl. 12. 15:06
 25/44 anonim ***** válasza:
0%

Magyarországon tényleg gyatra az oktatás színvonala.

Egyszerűen az emberek nem értik amit olvasnak. :D

2023. júl. 12. 15:06
 26/44 anonim ***** válasza:
81%
23# nem vagyok stokkès.. még nincs gyerekem, nemrég elvetèltem. Véletlenül sem stokke babakocsit néztem ki egyébként. Az aztán tényleg a felesleges rongyràzàs kategória. De hát kinek mi. Szerintem egyeltalàn nem praktikus. Mondjuk cikibbnek tartom , ha használtan vesz valaki stokke babakocsit , csak mert az státusz szimbólum.
2023. júl. 12. 15:08
 27/44 anonim ***** válasza:
78%

24.

Pont, hogy annak kell magyarázkodnia, aki használtat vesz, mert az agytrösztök szerint az mind hugyos, szaros stb.

Mondom ezt úgy, hogy újonnan vettem, de nem hiszem azt, hogy minden használt eszköz tele van szarva, vagy hogy az újat azt most tolták ki az orvosi eszközök mellől a sterilizálóból. 🤡

2023. júl. 12. 15:09
 28/44 anonim ***** válasza:
72%
27# ebben egyetértünk. Azt nem én írtam , hogy nem lehet kitisztíttatni, és azt sem gondolom , hogy bármivel kevesebb lenne az aki használtan vesz. Leírtam, hogy én mennyiért vettem volna meg amit kinéztem, erre nullára lettem pontozva.
2023. júl. 12. 15:12
 29/44 A kérdező kommentje:
Ezek után én sajnálom, ha itt egyes embereknek gyereke születik.
2023. júl. 12. 15:13
 30/44 anonim ***** válasza:
41%
24# lásd a 20-as hozzászólást.... Te mit mondanál egyébként miért újat vettél?
2023. júl. 12. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!