Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mennyi az a maximális összeg,...

Mennyi az a maximális összeg, amit babakocsiért kiadnál? Használtan vennél?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm 250 ezer körül vett újonnan. Megtehetik, de én néztem használtan, 50-60 ezer körül már lehet kapni nagyon jókat. Neki az volt az ellenérve, hogy nem lehet kitisztítani azokat. (?)
2023. júl. 12. 13:58
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
22%

"Olyan patyolat tisztára meg lett csinálva, hogy azt hitték a rokonok, hogy új. Szóval de, ki lehet alaposan takarítani."

Ránézésre. Tudod, a matracon se latszik a pisi folt,ha rateszed a lepedőt.

2023. júl. 12. 14:38
 12/44 anonim ***** válasza:
67%
Az aztán amúgy eleve nagyon tiszta, amit a kínai, indiai stb munkás végig fogdos a gyártás meg a tesztek során. 😄
2023. júl. 12. 14:41
 13/44 anonim ***** válasza:
80%

Hasznaltan vettem 60 ezerert egy 2in1 babakocsit, mert nem terveztem sokaig hasznalni egy 10+kilos babakocsit, csak gondoltam biztonsagosabb ez egy ujszulottnek foleg a mozes miatt, mintha alapbol egy teljesen dontheto sportot vettem volna.

Autos hordozot viszont ujat vettem, ezt adapterrel ra lehetett csatlakoztatni a vazhoz.

En egy karpittisztito ceggel, akik foglalkoznak babakocsi tisztitassal is, kitisztittattam. Szoval meg ez is megoldhato ☺️

Es egyebkent kb 5 honapig hasznaltuk, utana vettem inkabb egy konnyu sportot, ami nem foglalja el az egesz csomagtartot, es ha esetleg buszoznom kell, nem szakadok bele, ha meg kell emelni :D

2023. júl. 12. 14:42
 14/44 A kérdező kommentje:
Akik szerint nem lehet kitisztítani: használt autót se vesztek? Tömegközlekedésre gondolom fel se szálltok, és házba is csak saját építésűbe rakjátok be a lábatokat?
2023. júl. 12. 14:47
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
#11 inkább ne mondtál volna semmit
2023. júl. 12. 14:49
 16/44 anonim ***** válasza:
84%
45ezerért vettem használtan, addigra már 2gyerek használta. Semmi baja nem volt, amit le lehetett venni textilt, kimostam a mosógépben. Nagyjából ennyi a max összeg is amit kiadnék érte...
2023. júl. 12. 14:54
 17/44 anonim ***** válasza:
87%
Három különböző babakocsink volt eddig, mindhárom használtan. Újonnan annyira drága, hogy fel se merült.
2023. júl. 12. 14:58
 18/44 anonim ***** válasza:
42%
Én 300at. Olyan kényelmi funkciók vannak rajta ami nekem megéri. Ha megtehetjük miért ne? Nincs érvem a használt ellen. Nem akarok használtat és kész. Manapság nem értem , hogy miért ciki újonnan vásárolni dolgokat???? Egy háromszàzezres új babakocsit pedig miért hasonlítunk egy 10 milliós új autóhoz? Nyilván nem ugyanaz.
2023. júl. 12. 14:58
 19/44 anonim ***** válasza:
30%
14# ennek kicsit irigység szaga van. Szánalmas
2023. júl. 12. 14:59
 20/44 anonim ***** válasza:
41%

Így is rengeteg szemét van már a világon emiatt a hozzáállás miatt.

Fúj már valaki hozzáért, valaki belült stb.

2023. júl. 12. 15:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!