Van olyan 3in1 babakocsi, ami jól elmegy a rázós terepen, de a DM-ben sem akadok vele fent?
Már van egy jó terep babakocsink, de le kell váltani (nagyon csajos és fiú van úton).
Gondoltam okulok az első hátrányaiból: túl széles, batárnagy. Terepen imádom, a kátyús macskaköves falunkban nem is indulntam volna neki mással. De csomagtartóban sok helyet foglal a váz üresen is, és a legtöbb ilyen babakocsi indokolatlanul széles, a kerekeik meg bazinagyok..
Mindenképp 3 az 1-ben babakocsiban gondolkodom.
Tudtok valamit javasolni?
Lepontoznak majd, de az olcsóbb kategóriásból a Kikkaboo Madridot nagyon tudom ajánlani. Könnyű váz, könnyen levehető kerekek, csomagtartóban így nyerhető hely. Elöl-hátul rugós, isteni volt irányítani egy kézzel, földút, macskakő, padka meg se kottyant neki. Sok más, nagy babakocsihoz képest keskenyebb, dm, rossmann, aldi, pepco sose volt akadály. Nagyon kis fürge babakocsi.
Azóta váltottunk már ultrakönnyű sportkocsira, mert sokat jár, de a Madridot a kiegészítők sokszínűsége miatt is ajánlom megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!