Melyik 2in1 babakocsit ajánlanátok? Külön Mózes és sportrész. Ami rossz terepen is elmegy.
Figyelt kérdés
- rossz terepen is elmegy, nem rázza szét a a gyereket.
- jó a babakocsi rugózása
- téliesíthető, bundazsák.
- nem felfújható kerék
- kupolája nagyra nyitható legyen
- ne legyen kicsi a sportrésze
- ne legyen kagylóüléses
- Kerekei ne legyenek aprók (mondjuk ez alap ha rossz terepre kell a kocsi, szerintem)
2019. jún. 17. 19:22
1/2 anonim válasza:
Nekünk Chipolino terránk van, nagyon szeretem, bár egyben van a mózes és sport, de így nekem "praktikusabb"
Nem drága, a kerekei városban és nálunk a falun is simán megy.
Nézd meg, nem rossz :)
2/2 anonim válasza:
espiro vector lite verdánk volt. Imádtam. Földúton, kockakövön, játszótéren, királydinnyén is át (tömör gumi kerekekkel).
Most ez a típus már nincs, de van hasonló konstrukciójuk, ami már nem kagylóüléses, hanem dönthető háttámlás sport résszel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!