Hol jobb utaztatni a gyereket(baba) ? Menetiránnynak háttal fog, de a vezető mögött vagy anyós ülés mögött jobb?
Az anyósülés MÖGÖTTI ülésre emlékeztem, de akkor rosszul tudtam. Köszönöm a kiigazítást.
Ettől függetlenül, oda rakom a gyereket, mert oda látok rá jobban, ha vezetek.
Köszönöm a válaszokat!
Lehet az anyós mögötti lesz, a nyerő
Mert ha apa egyedül viszi akkor így hatra tud tényleg nyúlni könnyen, ha meg én is megyek mindenképp vele leszek hátul!:)
Köszönöm mindnekinek!
"Aha, kár, hogy legritkább esetben állhatsz meg mindkét oldalon."
"Kedves", ahol én élek, ott nem hogy a legritkább esetben lehet mindkét oldalon megállni, de gyakorlatilag csak olyan utcák vannak, ahol mindkét oldalon megállhatok. De jó, hogy te jobban tudod 😂
És amúgy meg azon elmélet miatt utazik a baba a bal oldalon, mely szerint a vezető oldala a biztonságosabb. Az csak plusz, hogy a lakóhelyemen szinte csak párhuzamos parkolásra alkalmas egyirányú utcák vannak. Szíves elnézesed kérem ez miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!