Mi a veleményetek a Stokke kocsikról?
V6 vagy az Xplory X ami szóbajöhet
Városba lakunk,jók az utak/járdák
Boltba nagyon dícsérte nekünk az eladó az X et
Persze, hogy dicsérte, el akarja adni.
Egyébként szerintem túlárazott, semmivel nem tud többet, mint egy fele annyiba kerülő kocsi.
Nyilvan ha havi 3 milkat keresnek, akkor vennek babakocsit 600-700 ezerert, bar tuti nem stokket, mert volt alkalmam kiprobalni az egyik tipust es nem jott be. Illetve en nagyon alacsony is vagyok, nem volt kenyelmes a magassaga.
De pl a cybex priam babakocsit szivesen megvettem volna, ha telt volna ra, na az valami meses babakocsi, szamomra :D
Bar amugy igen, majdnem mindegy, hogy a gyerekem miben ordit, mert most 2 honapos es utalja a babakocsizast, hordozoban, vagyis kendoben tudom csak levegozni vinni, mert amugy vegig sirna. Persze a sportot lehet majd szeretni fogja, de egyelore meg nem tehetem bele, nem dontheto teljesen.
Szoval ezert aztan nem erte volna meg a draga kocsi, az teny.
Nincs róla különösebb véleményem, szerintem egy szimplán túlárazott babakocsi, ahogy írják, nem tud többet, mint egy feleannyiba kerülő.
Ez általában ilyen státusszimbólum instaanyukáknak, hogy mutassák, telik 500 ezres babakocsira, de aki gazdag, az sem veszi meg, ha amúgy fontos neki az ár-érték arány, vagy nem akarja feleslegesen kidobni a pénzt, csak mert van neki.
Nos, az a véleményem, hogy elég csúnya babakocsi, és akkor se választanám, ha ingyen adnák.
2/2 gyerekem egyáltalán nem maradt meg babakocsiban semmilyen életszakaszban, és nagyon sok ilyen baba van még, szóval ezt is végig kéne gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!