Mondanátok véleményeket általánosan a PEUGEOT kocsikról?
van faék egyszerű 1.4 8 szelepes 206, ami olajjal a motorban világ végén még röhögve ketyeg.
Van 607 3 literes V6 HDI ami egy luxusautó, felsővezetőknek, tele minden védelemmel, extrával és sallanggal mint a kategóriában minden így az problémásabb.
Konkrét típus kellene.
A Peugeot a Prince motort leszámítva egy teljesen vállalható autó.
2007-ben ingázós munkáskocsinak egy 206 1.4 hdi sw-t vettem,
8 év alatt olyan 270 ezret tettem bele, a felét minimum városban.
Tankoltam és azt cseréltem ami a gyári periódus kért.
Ja, meg egyszer az önindító megadta magát, de nem csodálltam, volt hogy napi 15x volt indítva.
A kötelezőn kívül ez az egy 28 ezer forintos tétel volt rajta. (Kettőstömegű sem volt rajta)
4. éve egy 308-as 1.6 hdi-t hajtok, szintén munkaautó,
heti 800-1200 km-t teszek vele meg.
Kényelmes, spórolós autó hírében állt.
Nos 1.3 millió általánosságban az autó ára.
Én 700 ezerért vettem meg, turbó és szivattyú hibával.
Miután rendbe raktam tankolom.
Illetve a civil autóm egy Civic 1.8 2010,
a peugeot eddig nálam pozitív általánosságban.
Bár én az ésszerűség nevén vettem mindig autót.
Kaki a PSA a renault a régi suzuki kivételével az összes és akkor sorolhatnám így tovább....Szóval úgy ennyit mások véleményéről.
Vannak olyan autók amikkel mindig csak a baj van és van amelyikkel nem (2 ugyan olyan autót össze hasonlítva). Nekem a turbós betegágyam van :D
Mondjuk a PSA is olyan mint a VOlkswagen group.
Vannak jók, gyenge konstrukciók és gazdaságosak.
Semmivel sem rosszabb, mint egy német.
(Nem, nem az mpi motoros golf 5 szívóbenzint kell hasonlítani a limitált clio rs trophyval.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!