Skoda fabia 1.4 elegance sedan ról szeretném kérni a véleményeket, van e itt valaki akinek ilyen van?
Személy szerint nem vennék fábiát. Mondom ezt úgy, hogy kettő is volt, a második most is megvan.
Az első egy kis 3 hengeres 1.2-es volt. Beszámított autó volt, első héten elkezdett csattogni. Állítólag hengerfej repedéses volt, garanciában javították. Különben bukó lett volna. Onnantól nem volt baja, leszámítva, hogy nagyon lomha ezzel a motorral.
Ami megvan, az még a sokat dicsért skoda motoros. Sajnos későn vettem észre, hogy hengerfejes. Elfogyott a víz, viszont szétszedéskor szépen beletörtek a rohadt csavarok. Biztos rengeteg eladó motor van ezzel a motorkóddal, nekem valahogy hónapokig nem sikerül találnom. Végül egy szaki kibányászta a betört csavarokat, szépen összerakta, azóta megy. Menni is fog, míg csak elindul, mert ebből már gazdaságosan nem tudok . kiszállni. :)
Típushibának talán a stabilizátor pálcák sűrű cseréjét írnám, illetve az elektromos ablakemelő kengyele időnként eltörik, az ablak beesik. Egyszer pont meló előtt jártam így, utcán parkolva... Képzelheted.
A fékek elég gyengék, kisautósak. Jó az úttartása, de ha leesik a hó, akkor kell a jó minőségű téligumi, különben árok.
Ezek nem jellemzően rohadós autók. Inkább a belső kárpit műanyagai esnek széjjel.
Kérdező!
tegnapelőtt 19:43 "nem rohad sehol"
tegnap 09:23 "sárvédő elemek kezdenek rohadni"
Nem érzel egy pici ellentmondást?
Na de a legszebb: "a tanksapka kicsit habos"
mit tankolt a kedves rokon? Biopont? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!