Mikor, hány fokban raktátok fel a mózeskosárra a lábzsákot?
3 hónapos a babám, de nem igazán tudom eldönteni, mikor kellene feltenni a lábzsákot a mózeskosárra. body+nadrág+vékony vagy vastag pulcsi (foktól függ)+dupla rétegű pamut overál+vékony sapka (+az overál kapucnijában van a kobakja)+plüss takaró időtől függően kettéhajtva vagy simán ráterítve, ha meleg van, lehúzva róla - így járunk sétálni. Eddig úgy tűnt, hogy pont jó így neki, jókat alszik, ha esetleg nyugtalanabb, akkor a takaró rétegeiből veszek le, ez be szokott válni.
de mikor kellene a lábzsák? mindegy hány fokban szeles időben? vagy ha hidegebb van már? 13 fok körül volt a leghidegebb eddig, akkor volt nagy szél is már hazafelé - akkor gondolkoztam el, hogy lehet jól jött volna... mit adtok a babára a lábzsák alá? mennyire takarjátok be?
ha a vastag, téli overál fog kelleni, átkerül a sport részbe a babám, nem fog tudni mozdulni a mózesben, hosszú baba... :)
köszi, ha megosztjátok a tapasztalaitokat!
5 hónapos a fiam, eddig 2x raktam fel neki, de akkor 10 fok alatt volt a hőmérséklet, és nagyon fújt a szél. 13 fokban szerintem még felesleges felrakni.
Télre én bundazsákot vettem, az melegen tartja. Akkor nem fog kelleni a lábzsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!