Kisfiam bele merjem e tenni a babakocsi mózeskosarába?
Figyelt kérdés
Elég nagy súlyal született 5 kg felett azóta is gyorsan gyarapszik a súlya
(Anyatejes)
Magától még nem ül
Igazából picike még
A gond az hogy a mózes max 7 kg ig használható ,(rá van írva ,hogy max 7 kg)
Kisfiam 9 kg
Attól félek hogy leszakad alatta és megüti magát
Mennyire kell komolyan venni ezeket a figyelmeztetéseket?
2022. jún. 17. 17:10
1/5 anonim válasza:
Azt nem írtad, mennyi idős. De én nem tenném bele már. Mindkét gyereket már 5 hónapos kortól sport részbe tettem, mert kényelmetlen volt nekik a mózes és szerettek nézelődni.
2/5 anonim válasza:
Jó vacak egy mózeskosár. A miénk 10 kilót bírt. 9 kilósan még abban feküdt.
3/5 anonim válasza:
Ha fontos a gyerek biztonsaga, akkor komolyan kell venni, ha nem fontos, akkor nem veszed figyelembe. Végülis csak 2 kiló a különbség, mi tortenhet? Max leszakad az alja....
4/5 anonim válasza:
Tényleg fura, hogy csak 7 kg-t bír a mózes… én is gondolkodtam, hogy lecserélem, mert a kisfiam már nagyon szeret nézelődni, de még nem ül, úgyhogy meggondoltam magam, pedig 9 kg-t bír a mi mózesünk. Szerintem én már nem merném beletenni, ha túllépné a súlyhatárt…
5/5 anonim válasza:
A mi mózesünk is 9kg-ig jó.
Aztán a 17kg-s fiunkat is simán elbírja 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!