3in1 babakocsi mózeskosarát hány hónapos koráig tudta használni a babád?
Figyelt kérdés
Kisfiam imádja,túlzottan is
4hós,jelenleg még tudja kényelmesen használni
2021. okt. 27. 22:24
1/7 anonim válasza:
4 hónapos koráig, utána fel akarta húzni már magát mert ki akart látni, sportülésre kellett cserélni, egyébként nyugodtan használjátok ameddig kényelmesen elvan benne.
2/7 anonim válasza:
6hósan cseréltem le mikor már kezdte hosszba kinőni és mindenféle módon próbált kimenekülni belőle.
3/7 anonim válasza:
4,5 hónapos koráig fért el benne. Mondjuk nekünk nem 3in1 volt, csak sima mózes kocsi. Utána vettem egy kis szaladgálós sport kocsit, ha azzal mentünk szonte vízszintesre lehetett dönteni😃
4/7 anonim válasza:
4-5 hónapos korig, utána már nem fért bele.
5/7 anonim válasza:
Semeddig. 😂
A fiam sokkal nagyobb lett mint vartuk es kb ujszulotkent is kicsi volt neki.
Es is adtam a kocsit ujkent teves vasarlasra hivatkozva 😁
6/7 anonim válasza:
Mindkét gyereknél 4-5 hónapos korukig használtuk.
7/7 anonim válasza:
A kisebbik gyerekem nagynak született, ő 4 hónapos kora után többször volt a hordozóban, mint a Mózesben. Nem volt komfortos neki már. 5 hónaposan vettük elő neki a sport részt, amit el lehet fektetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!