Mennyibe kerül most kb egy új babakocsi?
100 és a végtelen között bármi, attól függ milyet veszel. Ha egy luxus márka csúcskategóriás babakocsiját akkor akár 500ezer is... kérdés van-e értelme ennyit kiadni valamiért.
Érdemes market place-en körülnézni, alig használt szuper kocsikat lehet venni harmad áron.
Nem tudom mit értesz "sima" alatt, én most vettem csecsemőnek valót. Olyat, ami csak mózes (vagyis csak csecsemőnek jó), nem is nagyon láttam, vagy autós hordozó, vagy sport rész vagy mindkettő kb mindegyikhez volt. A legtöbbnél a sport az alap, az magán a vázon van, és ehhez tudsz venni mózest ami pluszban rárakható. Az hogy fiús tök mindegy, nem a színe alapján megy az ár.
Újonnan száztól indul, de az akkor még a böszme nagy, ami már a boltban szét akar esni. A normálisabbak amikkel el tudom képzelni, hogy nem szenvedés a séta, azok 200 minimum, de itt is el tud szaladni a ló. Volt fél millióért is, az nem tudom mit tud, hogy ennyibe kerül. És ezek most nem az extremitások, Brendon, Babaszafari, noname bababolt, kb mindenhol ilyen árak repkedtek teljes természetességgel.
Én inkább használtan vettem 70-ért egy minőségibbet, minthogy újonnan valami "olcsó" (értsd: 100 körüli) batár irányíthatatlan valamivel kelljen szenvednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!