Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ha nem számítana mennyibe...

Ha nem számítana mennyibe kerül, melyik az "álom babakocsid"?

Figyelt kérdés
Egyetlenegy szempont, hogy nagy kereke legyen, mindenféle terepen menjen el. Melyiket választanád, melyik a legjobb babakocsi?
2021. ápr. 19. 08:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
52%

Nem anyagi okokból, de én beleszerelmesedtem még anno a Kinderkraft Prime babakocsikba <3 ( [link] csak sajnos borzasztó nagy és nehéz, nem fér be a csomagtartónkba és a lift is félemeleten áll meg a házban, szóval nekünk nagyon praktikátlan lenne, ezért nem választottuk. De amúgy nekem nagyon tetszik, és egy barátnőm azt vette, tökéletesen meg van vele elégedve (terepen is jól megy).

Amúgy végül ABC Design kocsit vettünk, jó rugózása van és nagy kerekei, tökéletes terepre is.

2021. ápr. 19. 09:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi már kinőttünk a 3 az 1 Ben korszakból szerencsére, és megvettem az álom sportbabakocsit,és még csak nem is volt húzós az ára. Tourago mercury. Kényelmes, mindenhol elmegy, a tolókarja ugyan nem állítható, de pont az én mérete. Könnyű irányítani, egyszerű összecsukni, kinyitni.jól néz ki. Egyszóval tökéletes. Nem csak a drága lehet jó.
2021. ápr. 19. 09:15
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
Nekem Peg Perego Book 51 az álom babakocsi. Ha nem számított volna a pénz újonnan vettem volna meg a nem használtan. Bár egész jó állapotban van, de azért az új megis más. Nagyon jó kocsi. Bárhol eltolom: erdőben, rossz járdán, földúton...stb. Jól iranyítható akar egy kézzel is. Keskeny, ugye csak 51 cm, így a kisebb boltokban is simán ellavírozok vele. A mozes része nagy és tágas a fiam nagyon szerette (bár egy kicsit nehéz). Most cseréltam át a sportrészre és ez is nagyon jó, szuper könnyű.
2021. ápr. 19. 10:19
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Cybex Priam, Nuna Demi Grow, Joolz Day

Meg is tudnánk venni, de második emeleten lakunk, nincs sem lift sem tároló emiatt nem akartunk nehéz, nagy babakocsit venni. Végül a Priam kistestvérét a Miost vettük; meseszép, masszív, szuper prémium minőség, egyszerűen nem tudok belekötni pedig 3 éve használjuk, a gyerekünk is rajong érte, a mai napig néha kéri, hogy ezzel menjünk boltba, 3 évesen is kényelmes, tágas neki. Bátran ajánlom a márkát másnak is, és ha nincsenek ilyen körülmények akkor biztosan a Priamot vesszük meg Koi huzattal, terepre viszont szerintem a Joolz és a Nuna jobbak, ezek is gyönyörű és nagyon jó minőségű babakocsik, van egy anyukának Joolz Day itt a környéken és mindig gyönyörködöm abban a babakocsiban.

2021. ápr. 19. 10:21
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon jókat írtok! Jöhet még ötlet :)
2021. ápr. 19. 11:09
 6/15 anonim ***** válasza:

Ami nekem álom, az neked nem, mert kiskerekű, bár attól még bárhol eltolom. Nekem azért álom, mert ennél könnyebb full funkciós, megfordítható ülésű kocsit nem találtam. Mivel emeletre kell cipelnem, ez a fő szempont. Nem is volt olcsó. Sajnos első gyereknél még nem létezett, pedig rengeteg kínlódástól megkímélt volna. Cybex melio carbon. 5,9 kg.

Ha nem kellene cipelnem, mert kertesben laknánk vagy liftes házban, Nuna Mixx lett volna.

2021. ápr. 19. 11:12
 7/15 anonim ***** válasza:

Bexa Line volt, meg is vettem

111eft volt autósülés nélkül

2021. ápr. 19. 11:51
 8/15 A kérdező kommentje:
A Bogaboo fox 2 most nagyon megtetszett, ahogy nézegettem, esetleg van valakinek vele tapasztalata?
2021. ápr. 20. 08:55
 9/15 A kérdező kommentje:
Meg a Kunert Mila nevű babakocsija is nagyon jónak tűnik, és azért árban is barátságosabb. Elég nehéz lesz dönteni, annyiféle van :/
2021. ápr. 20. 09:01
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha összeszeded rendesen az igényeidet, leszűkül a lista. Ezt még valószínűleg nem igazán tetted meg, ha egyszerre tetszik egy Bugaboo és egy Kunert.
2021. ápr. 20. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!