Számotokra melyik az álom babakocsi?
Milyet vennétek, vettetek /ha pénz nem számít/. Előnyei, hátrányai esetleg.
Tudom sok babakocsis kérdés volt, de lécci erre még válaszoljatok. Köszi
Ha annyi pénzem lenne, hogy nem számít, akkor Stokke: [link]
Én gyakorlatilag szerelmes vagyok ebbe a babakocsiba, úgy nézegetem, ha látom másnál, mint a pasik az autókat :) Mondtam is barátnőmnek, hogy ha nyernék a lottón, én simán vennék egyet, nem érdekel, hogy már két éves a gyerek, max ha nem ül bele, tologatom játékbabával XD
Sajnos nem volt lehetőségem nagyon kipróbálgatni őket..
A jogger bejött (de nem városban bkv-zva), és a PP Aria is.
Persze, ha az ár nem lenne gond, valami hiper szuper, könnyű , dizájnos, "magától gurulós" csodajárgányt néznék, mindet kipróbálva, de nem hiszem, hogy valaha sor kerül rá:(
Nekem ez: [link]
Nem sokat lattam meg, de eloben gyonyoru. Es konnyu. Es pici. Es nem foglalna el a csomagtartonak meg a 20%-at sem...
Viszont 15 honapos lesz a "nagyobbik" babam, amikor megszuletik a kisebbik, igy ennek az iker valtozata most az aktualis alom.
Meg van par honapom, nem tartom kizartnak, hogy megveszem, ennyi az en lelkemnek is jar. Amugy is boven fel ar felett lehet eladni ezeket meg hasznaltan is.
Olyan mint amit használunk :)
www.babaeden.hu Henry típusú, szürke-narancs
Akkora mint egy hintó, de én szeretem!! (nem kell tömegközlekednem)
A babám úgy el tud fetrengeni benne, mintha az ágyában lenne :)
És annyira nem is volt vészes az ára, hordozóval, mózessel, táskával, mindennel együtt volt 58ezer.
Nekünk ilyen van. IMÁDOM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!