Tudnátok tanácsot adni?
Sziasztok! Van egy szuper 3 az 1-ben babakocsink, aminek a sport részét használjuk. Ennek a háttámlája 3 fokozatban állítható. Úgy látom, hogy ez nem elég függőleges a gyermeknek, emiatt utálja a babakocsit. Nézelődtem a neten, a képek alapján az átlag babaocsokhoz képest függőlegesebbnek tűnik a Mamas and papas Airo kocsija.
Ismeri esetleg valaki ezt a kocsit? Valóban függőlegesebb a háttámla vagy esetleg szabványosított a függőlegesbe állítás mértéke?
Köszönöm szépen!
Nincs fél milliós szuper babakocsink...
A babakocsi típusa hasznosabb lett volna...
Van a babakocsin karfa, nálunk valószínűleg tényleg a függőlegességgel van gond.
Egyébként pont az ilyen teicikliken gondolkodunk még...
Annó én is kerestem függőlegesebb ülésű babakocsit, de nem igazán van, vagy amelyik volt, annak egy csomó más tulajdonsága nem tetszett.
A triciklihez viszont tudnod kell azt, hogy előbb-utóbb (nálunk 16 hónapos korától) le fog érni a lába, és jó eséllyel blokkolni fogja a kereket. Én ezért adtam annó el, pedig előtte nagyon szerettük, de egyszerűen akármit csináltam, újra és újra lerakta a lábát. Nem minden gyerek ilyen, vagy van, aki később kezdi, de én hónapokat szenvedtem vele, hogy megtanítsam neki, hogy ne csinálja, végül aztán feladtam. Ő a babakocsinkkal is ezt csinálta amúgy, emiatt többször cseréltem is, és végül 3 kerekű kocsink lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!