Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Utazás repülőn poggyász...

Utazás repülőn poggyász méretű babakocsival?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hamarosan repülni fogunk, át is fogunk szállni. Aki utazott már repülőn babakocsival az tudna nekem tanácsokat adni? Melyik típusú / méretű babakocsit lehet tényleg felvinni? Tehát amit nem vesznek el tutira a beszálláskor hanem maradhat a fejünk felett. Nekem elég szívás lenne ha csak az út végén a bőröndökkel kapnám vissza, mert átszállásnál meg a célországba belépésnél is rengeteget kellene cipelnem a babámat.

Azt tudom, hogy sok babakocsit promóznak “poggyász méretűként”, de a valóságban azt ami nagyobb a megengedett kézipoggyász bőröndnél (tehát esetünkben 55x35x25 cm) elvehetik, sőt ahogy hallottam gyakran el is szokták venni a gép bejáratánál és ha nincs szerencséje az embernek akkor csak a bőröndökkel kapja vissza az út végén. Ahogy elnéztem szinte csak a GB Pockit az ami tényleg ilyen aprócska, de ez nem tetszik, hogy olyan fapados és nyüzüge. Ismertek esetleg másik fajtát? Szerintetek túlizgulom? Első utazásunk lesz a babával, a rokonokat fogjuk meglátogatni külföldön. Ti mit tapasztaltatok a poggyászra csukható kocsikról? Nem fapados légitársasággal fogunk utazni, ha ez hasznos információ.

Köszönöm a válaszokat :)

2022. aug. 24. 22:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
59%
10. Ki írt ilyet észlény? Ja senki, csak így okoskodhatsz. Még írtam is, hogy keressen tovább, csak ha esetleg nem találna olyan ami tetszik. Való életben gondolom kis szürke egér vagy és idejársz levezetni a feszkót. Azt írtam, hogy ahol eddig én utaztam mindig ez volt. Ami egyébként Európán belül több légitársaság, Amerika és Ázsia is, de biztos baromi ritka, csak velem esik meg ilyesmi. Lehet, a fapadoson nem viszik ki, amin kívül gondolom még nem utaztál, de képzeld máshol előfordul. Na mindegy totál nem akarok veszekedni, de annyira utálom, amikor feleslegesen állnak belém.
2022. aug. 25. 17:33
 12/12 anonim ***** válasza:
51%

"Lehet, a fapadoson nem viszik ki, amin kívül gondolom még nem utaztál,"

Okoska: a reptéri kiszolgáló személyzettől függ, hogy be-(nem pedig ki)viszik a babakocsit, vagy a lépcsőnél hagyják.

A kiszolgáló személyzet pedig nem a repülőtársaságtól függ.

A fapados és a nem fapados gépeket is ugyanazok az emberek pakolják ki.

De neked ez biztos újdonság. :)

2022. aug. 25. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!