Melyik sportbabakocsit vegyem szerintetek?
Van mar egy komolyabb babakocsink
Szuleimhez utazgatnek ki eleg gyakran busszal a picivel tehat kocsi helyett a busz takarekosabb
Erre lenne szuksegem egy olcso,konnyu sportkocsira
Ketto kozott vacilalok (szemelyesen egyiket sem talaltam itt ahol lakunk ) tehat netrol rendelem
Ti melyiket vennének?
Esetleg ha valaki még indokolni is tud azzal sokat segitene
1.
2.
Nem mindegy a kereke,egy ilyen nagy markanal ENNYI PENZERT elvagom hogy a kerek NE SZIVACSBOL meg ilyen olyan HABBÓL LEGYEN tehat szivacs nevezzek akarminek is
Ilyenkor nekem alap hogy a kerek tomor gumi legyen!
Kedves utolso,neked pedig kulon koszonet! Pont igy gondolom enis!
12: ok, nekem pont elég a boldogsághoz az, hogy a Cybex babakocsink 4 év után is patika állapotú minden létező szempontból, beleértve a (fene se tudta milyen) kerekeit is. Nem volt olcsó, de szerintem kevés márka mondhatja el magáról, hogy 2 gyereket kiszolgáló babakocsit újszerű állapotban lehet nyugdíjazni.
Most amúgy rákerestem nektek: habbal töltött gumi kerekei vannak. Kemény, tömör, rugalmas, nem olyan mint purhab meg a borotvahab vagy nem tudom te miket képzelődsz. DE JÓ SZAR EZ A HABBAL TÖLTÖTT KERÉK, MÁR SZÉTESETT. Ja nem.
"mert nem ütöm-vágom oda mindenhez és vigyázok rá. ahogy te is a tiédre"
Éppenséggel én "ütöttem-vágtam" mindkét Cybex babakocsinkat mert a babakocsi van értünk, nem fordítva. Nem volt szempont, hogy megkímélve adjam el, mégis így sikerült, mert 3-3 év alatt se látszott meg rajtuk semmi extra (azért volt 2, mert nagy korkülönbséggel vállaltunk gyereket és eladtuk).
Toltuk mindenféle terepen. Jégen, sárban, kavicságyban, tengerparton, hegyen, erdőben.
Sose fogom megerteni miert nem lehet vigyazni arra ami mar megvan.
En mindent probalok kimelni amennyire csak lehet
A babakocsikra is mindig vigyaztam,nem toltem ossze vissza mindenen keresztul,ha esetleg seta kozbe elkapott az esso es sáros lett meg aznap leis toroltem rola hogy tiszta legyen.
Egy poros,sáros,foltos babakocsot nemis tolnék szívesen
Igaz kisfiam is szeret enni kis aprosagokat a bababkocsiba kuki,keksz de ha barmelyik is foltot hagy rogton a huzatot is mosom ki
En igy erzem helyesnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!