Melyik sportbabakocsit vegyem szerintetek?
Van mar egy komolyabb babakocsink
Szuleimhez utazgatnek ki eleg gyakran busszal a picivel tehat kocsi helyett a busz takarekosabb
Erre lenne szuksegem egy olcso,konnyu sportkocsira
Ketto kozott vacilalok (szemelyesen egyiket sem talaltam itt ahol lakunk ) tehat netrol rendelem
Ti melyiket vennének?
Esetleg ha valaki még indokolni is tud azzal sokat segitene
1.
2.
Ha szenvedni akarsz, bármelyik megteszi.
Duplakerekesek, elakadnak sima úton is. Tároló nulla, mindent magadra kell aggatnod. Még a tolókarra se teheted, mert a szarvas megoldás miatt rögtön eldőlnek (esernyője csukhatóból is van teli tolókaros, ami középen válik ketté, amikor összecsukod, de tolni egykézzel is lehet).
Nem írtad a gyerek korát, de ezek nagyon kicsi támlások és puha hátúak, kényelmetlenek. Plusz nulla kupola, rossz nyáron.
Olcsó jó van használtan. Mondjuk Cybex-szel vagy Maclaren-nel ebben az utazó kategóriában nehéz mellé lőni.
Elég gagyi mind a kettő. Ezekkel nem mennék utcára.
Ha ekkora a keret, inkább vennék egy jobb minőségűt használtan.
Cybex....
Na tegnaptol ugy vagyok hogy erigy a pics*ba...
Elmentunk a brendonba megnezni a cybex balios s lux babakocsit..170 ezer ft os babakocsirol beszelunk
Az elso ketto kereke SZIVACSBÓL VAN a hatso ketto pedig gumi
Na ne szorakozzunk mar..
Ennyi penzert,es egy ilyen nagy marka hogy engedheti meg maganak hogy szivacsbol legyen a bababkocsi kereke felig???!!!!
Megis koszontuk az eladobak a keszseges segitseget es ottis hagytuk...
Hát itt nem írják, hogy változott volna a kerék, úgyhogy nem tudom, hogy mit néztél...
De a Balios egyébként se felel meg a keresett feltételeknek. Az nem a kicsi könnyű sport, hanem a fullos főkocsi kategória. :)
Cybexből az eezy, a melio, a libelle az utazóméret.
Cybex balios s lux bababkocsit neztunk a brendonban!
Elso ketto kereke szivacs
A ketto hatso pedig gumi!
Jot neztem !
Igen neten nem irjak,ezert is sokkolt le amikor az uzletbe kiderult hogy bizony elso ketto szivacs
Igen azokat is neztuk (eezy,libelle),de a balios tetszett nagyon meg
Illetve azoknak az arat sokkaltam,a balios arat realisabbnak lattam mert massziv,nagy kerekekkel rendelkezik
A boltba elottem volt a bababkocsi
Az elso kerekébe belenyomtam kicsit a kormom es ott maradt a nyoma
(Tehat keletkezett egy kis melyedes)
A hatsonal semmi se tortent aut ereztem hogy egy tomor gumi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!