Az ilyen tipusú sportbabakocsikat már "cikinek" számít tolni? (Ernyőre csukható)
A szürke színűt néztük ki,igazából autóba gondoltuk mert a másik kocsink az egész csomagtartót elfoglalja.
Szerintem nagyobb ciki azon gondolkodni mi a trendi, mint olyat venni ami :
1; Neked tetszik.
2; számodra praktikus.
3; amit a pénztárcád megenged.
3 gyerekünk van. Sosem érdekelt mások véleménye.
Itt felénk sokan tolnak hasonlót. Egy időben direkt néztem, de alig látok a környékünkön "márkás" kocsit, pedig pesti agglomeráció.
Amúgy neked kell, ha nektek jó, tök mindegy másoknak tetszik e.
Nem értem miért lenne ciki? 🤦♀️
Ezek szerint te cikinek tartod, de praktikus lenne így kíváncsi vagy más mit fog szólni?
Elég nehéz a lehet élned a mindennapjaid ilyen megfelelési kényszerben
Nem is értem. Mi miatt lenne az? Ez a kategória, azaz az esernyő kocsi rendszerint olcsóbb, nem 300.000 Ft.
Gazdag rokonéknak is egy 50 ezres hauck volt az ilyen kocsi. Ezek ennyibe kerülnek.
És bizonyos kor után már ez való, ez a praktikus.
Ennyi erővel ciki a hordozó kendő, mert az egy babakocsihoz kepest töredék ár??
Nem mondanám batárnak csak az összecsukása nem kocsi barát
Stokke xplory x kocsink van
A váz hosszába marad csak a tolokart lehet betolni
A sport ülést pedig mellé tesszuk és igy tele is a kocsink csomagtartója
Erre a problémára keresunk lenyegesen kisebb babakocsit,amit bevasarlasokkor hordanank magunkkal
Bizom benne hogy sikerult mindenki szamara kielegito valaszt adnom akik kotekedes miatt nyitottak meg a kerdesem
Ha bevásárlásokhoz használnátok, akkor nem egyszerűbb, ha veszel egy bevásárlókocsi gyerekülésére rakható betétet és odateszitek a gyereket? Akkor eleve csak egy eszközt kell tolni és nem kettőt.
Valami hasonlót, nem feltétlenül ezt, csak ez volt az első találat google-ben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!