Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Az ilyen tipusú sportbabakocsi...

Az ilyen tipusú sportbabakocsikat már "cikinek" számít tolni? (Ernyőre csukható)

Figyelt kérdés

[link]

A szürke színűt néztük ki,igazából autóba gondoltuk mert a másik kocsink az egész csomagtartót elfoglalja.

2022. máj. 23. 12:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Ha Stokke az első kocsitok, akkor most miért a legolcsóbban közt nézelődtök?

Cybexnek is vannak ilyen fazonu kocsijai, de azok ránézésre se olcsók.

2022. máj. 23. 15:23
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

A Stokke márkát sokan nem szeretik, mert nem a “csodálatos” magyar utakra valók, illetve nagyok.

De ha csak a plázában, vagy tükörfényes utakon tologatja az ember, és van egy rohadt nagy egyterű kocsija, akkor nagyon jó, mert a kialakítása, az anyaghasználata csúcs minőség. (Vigyáztam gyerekre olyan családnál, ahol ilyen kocsi volt)

Ha most tényleg azt használod, akkor egy ilyen kocsi rettenetesen ócska lesz utána.

2022. máj. 23. 16:11
 13/14 anonim ***** válasza:

[link]

Nekünk ilyen van. Ez pl lap alakúra csukható össze, és a csomagtartóban elfér a sarokban mint egy hàtizsàk. Szerintem praktikus, és nagyon könnyű is. Szeretem

2022. máj. 24. 13:42
 14/14 anonim válasza:
Semmi gond nincs ezzel a babakocsival.
2022. jún. 28. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!