Csatos hordozó? Meg merjem venni?
Figyelt kérdés
Hat hónapos fiamat nagyon szeretem hordozni.
Három hónapos koráig rugalmas kendőt használtam, azóta karikást. Szereti, szerette mindkettőt.
Ker hete vettem egy Gremese meitait, de ebben meglepetésre nincs el. Vagy nagy neki, vagy az a baja, hogy nem öleli körbe, mint a másik kettő, esetleg túl merev, nem tudom. Nem szereti, pedig nekem kényelmes lenne nagyon. Ráadásul használtan vettem, vissza se tudom küldeni.
A karikás kendő sajnos nagyon húz már féloldalasan, ezért szeretnék másikat már. Sokat járunk vele kirándulni, sétálni, túrázni is.
A Manduca csatos hordozót nézem. Az vajon jó lehet? Esetleg a szövött kendő? Az ugyanígy körbeveszi, mint a rugalmas és a karikás. Abból milyen márkát ajánlanátok?
2022. jún. 13. 21:42
21/23 anonim válasza:
22/23 anonim válasza:
Továbbra is azt javaslom, hogy profikat kérdezz erről úgy, hogy fotókon bemutatod nekik, hogy tetted fel a babát. A meitairól is, hiszen lehet hogy csak egy kicsi hiányzik a használhatóságához, amit ők kiszúrnak a beszámolód alapján és segítenek korrigálni. Szövegeket lehet értelmezni ezerféleképp.
23/23 anonim válasza:
A hordozótár cikke tök korrekt, mivel olyan csinálja, aki iszonyatosan profi hordozási tanácsadó. Attól függetlenül, nem elvetendő ötlet az fb csoport sem. Nekem annyit nem adott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!