Magyarinda Klasszik csatos hordozó - vélemények?
11 hónapos kislányomnak keresek csatos hordozót. Utánanéztem sok márkának, és elmentem egy hordozóklubba is kipróbálni párat. Mindent összevetve a Magyarinda Klasszik hordozója volt a legszimpatikusabb. Fel is próbáltuk a kislányommal, kényelmes volt, látszólag neki is.
Viszont mivel elég drága, a vásárlás előtt szeretnék minél több véleményt olvasni róla - akinek volt ilyen, megírná, mennyire volt elégedett? Volt vele valami problémátok? Meddig tudtátok használni?
Köszönöm előre is!
Nagyon jó hordozó, én csak anya vagyok, de a klubbot gondolom hordozasi tanacsado tartotta, tőle sok tapasztalatot kerdezhetsz, biztos vannak visszajelzések ha kolcsonozheto hordozó.
Semmi probléma nem volt vele. Meg használatban van, 20 hónapos a fiam, mostanában ritkán kerül elő.
A Magyarinda nagyon jó barátnőmnek is klasszik van a 3. gyerekét hordozz vele, de még mindig nagyon jó állapotban van a hordozó.
Tök jó használt hordozókat is kilehet néha fogni, de nem sűrűn, mert inkább újat vesz mindenki, hiszen megéri, több gyereket is kiszolgál és szép is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!