Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Melyik gyerekülést válasszam?

Melyik gyerekülést válasszam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Gyerekülést akarunk venni i-size szerint (61-105cm és 40-105) isofixest. Ezek mind jó értékelést kaptak az ADAC teszten, amiket találtam: Joie, Britax Römer, Maxi Cosi és Cybex (pajzsos nem kell) márkájút. Közel azonos ár fekvésűek ezek az ülések. Próbálni csak a Britax Römer és a Cybex egy-egy fajtáját tudtuk a boltba (100% ra nem győztek meg kényelemre).A többi nem volt. Az sem lenne utolsó szempont, ha az isofix talpra majd csak az ülést kellene cserélni, ha nagyobbra váltanánk.

Tapasztalokat szeretnék gyűjteni (kényelem, könnyű bekötése a gyereknek, dönthetőség, anyag) a biztonság azért nem érint, mert biztonságra azonosak a teszt szerint. Szóval az érdekel kinek melyik vált be a babócájának! Köszönöm

2022. máj. 30. 11:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

[link]

Ezen az oldalon. A Ti autótokba jó, ránéztem,kíváncsi voltam mit mutat.

2022. jún. 10. 16:26
 12/20 anonim ***** válasza:

tudom hogy jó, a használati utasításban is benne van.

egyébként nekem meg sem fordult a fejemben hogy egy 4 éves autóba (2017 szeptemberi az autó mi pedig januárban vettük az ülést) ne lenne kompatibilis.

a tiétek akkor valami régebbi modell?

2022. jún. 11. 07:10
 13/20 A kérdező kommentje:

Igen 2007-es,de isofixes. Megvettünk tegnap a Joie i-spin 360 R gyerekülést, ezt pont ki is tudtuk próbálni. Muszáj volt választani, mert utazunk el hosszabb útra. Ez illik a kocsiba az ajánlás szerint, de elforgatni magam felé nem tudom, mert nem fér el! Nem baj a lényeg, hogy amúgy beültetésnél simán megy a dolog. Kicsit lötyög, aztán most találta a férjem, hogy ez egy probléma ezeknél az üléseknél, de egyébként biztonságos így is.

Köszönöm nektek a válaszokat! :)

2022. jún. 12. 08:22
 14/20 anonim ***** válasza:
nekünk a britax nem lötyög kicsit sem. 😳
2022. jún. 12. 08:28
 15/20 A kérdező kommentje:
Igazából most benyomtam nagyon az üléshez, így nem mozog a talp, de így meg nem tudom állítani a dőlését, mondjuk nem is kell, mert beállítottam és kész csak hát ez sem normális, hogy így effektív kilőttem egy funkcióját és nem volt olcsó darab. De legalább így áll, mint "Katiban a ... Ez van sajnáljuk a Römert :( Néztem, de újabb modellekhez sem jó a Römer ülés ennek a fajtája. Majd váltáskor már a következő kategória jó lesz bele.
2022. jún. 12. 08:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekünk abszolút nem lötyög a Joie.
2022. jún. 12. 10:59
 17/20 anonim ***** válasza:
hát így már se dönteni, se forgatni nem tudod, lehet hogy célszerűbb lett volna egy egyszerűbb, megbízható de olcsóbb darab.
2022. jún. 12. 11:30
 18/20 A kérdező kommentje:
Forgatni tudom, mert az oldalán van a gomb és el is fér, csak dönteni nem igazán vagy csak nagyon nehezen fér be a kezem. Ragaszkodtunk az isofixhez és az Adac teszteshez. A gyerek meg még csak 3 hónapos, viszont nagy 67 cm és 7 kg, így muszáj volt ilyen. Nem akartunk babahordozót venni fél évre. Jól van ez most már! Így nem lötyög az isofix kicsit sem, annyi, hogy egybe van építve és az üléssel és időnként, mintha az lötyögne. Jeleztem a bolt felé azt mondták, hogy ez ilyen, hiszen forgathatós.
2022. jún. 13. 10:10
 19/20 anonim ***** válasza:
13. válaszban azt írtad hogy nem tudod oldalra fordítani mert nem fér el. most akkor mégis elfér? ha elfordítani el tudod akkor dönteni is. 3 hónapost (ülni nem tudót sem) én úgy hogy nincs ledöntve bele nem raknék…
2022. jún. 13. 13:40
 20/20 A kérdező kommentje:
Le van döntve teljesen a dőlése és így van benyomva az üléshez (egyébként 3 hónapos oké, de már felül a hordozóból és 5 napos kora óta forog hasról hátra és hátról oldalra, de nyilván teljesen még neü ült fel járunk is vele orvoshoz, mert feszes, de ez most mindegy is), kipróbáltam és tudom forgatni, de csak annyira,hogy éppen kivegyen a gyerkőcöt, ha etetni akarom, kicsit srégen. Ha beültetni akarom arra elforog simán, mert menetiránnyal ellentétesen van bekötve és erősebb mozdulattal, de kijön. Befele azért nem tudom, mert a háta nagy az ülésnek. Ergo nem tudom forgatni. Szóval én így mondom ezt is. A dölését nem tudom állítani, mert nem fér be a kezem, mivel hozzányomtam, hogy ne mozogjon. Az egyik gomb az oldalán a másik elől van. Ha már tud majd ülni a gyerek és a dőlését már állíthatom ülőre, akkor nem lesz gond a forgatással és ha majd megfordítom az ülést irányba, ha eljön az ideje, akkor ez is megoldódik. Nagyvonalakban ennyi.
2022. jún. 14. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!