Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 5 hónapos gyerekemnek, aki...

5 hónapos gyerekemnek, aki még nem tud ülni, milyen gyerekülést válasszak?

Figyelt kérdés

0-18 kg-ig, vagy 0-25 kg-ig?

Hordozót nem akarok megint, most nőtte ki. Nem akarok 2 hónap múlva megint ülést venni, nem is nagyon lenne miből. Ti milyet vettetek?

2013. dec. 9. 10:12
 1/5 anonim ***** válasza:
amik 0 hónapos kortól használhatók azt nyiugostan megvehetitek, ezeknek dönthetö a háttámlája.
2013. dec. 9. 11:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de ezeknél az egész ülés dönthető, mint a hordozó, vagy csak a háttámlája? Mert az lenne jó, ha csak a háttámlája lenne dönthető. A másikban a gyerek szegény összeesik.
2013. dec. 9. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Az egész dönthető, nem csak a háttámla, mint a babakocsik túlnyomó részénél.

Én 0-18-ast vettem. Most 19 hónapos a gyerekem, a kabát miatt kicsit nehéz bekötni, de nem vészes. Nem tudom, hogy a 0-25-ös mennyivel nagyobb.

2013. dec. 9. 14:22
 4/5 A kérdező kommentje:
0-18 kg-ig veszünk, mert a boltban azt mondták, hogy a 0-25-öst ha már menetiránynak megegyezően kötöm be, akkor nem lehet dönteni. Bár biztos, hogy egy 2-3 éves gyerek abba nem fér.
2013. dec. 9. 15:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi 8 hósan raktuk át a gyereket 0-18-as ülésbe. Most majdnem 3 és fél éves, nagykabátban már nem kényelmes, most nézünk neki 9-36-os ülést.

A 0-18-as ülése Concord Ultimax.

2013. dec. 15. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!