Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Nagyvárosban élők! Ti kiveszit...

Nagyvárosban élők! Ti kiveszitek mindig a gyerekülést az autóból?

Figyelt kérdés
Most vettünk gyerekülést, mert a hordozót kinőtte a lányom. baromi nehezen bekötöttük, hazahoztuk, erre a párom kitalálta, hogy már pedig minden alkalommal ki-be fogjuk venni-rakni. mert majd emiatt törik fel a kocsit, ami egyébként nem is olyan jó...úgy felhúztam magam rajta. ti is kiveszitek?
2013. nov. 10. 13:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mi sosem vesszük ki, bár kertes hában lakunk és az udvaron állunk vele, de ha megyünk valahova és máshol parkolunk, akkor sem vesszük ki.

Igaz, hogy egy használt ülés van benne, nem túl feltűnő.

Nagyon nehéz lenne mindig ki-be kötögetni.

2013. nov. 10. 13:29
 2/12 anonim ***** válasza:

Dehogy vesszuk...uj autonk van, meg a babakocsit is ott tartom a csomagtartoban csak a sportkocsi van fent. :-)

En a helyedben tuti nem vennem ki minden alkalommal. Ugyan mar egy gyerekules miatt nem torik fel az autot. Ha meg feltorik az nem amiatt lesz.

2013. nov. 10. 13:30
 3/12 anonim ***** válasza:
szerintem is érdemes kivenni főleg ha budapestiek vagytok.még falun is képesek minden sz*rért feltörni a kocsit
2013. nov. 10. 13:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Gyerekülés miatt nem törnek kocsit, hiszen sokáig tart kiszedni, feltűnően nagy, de ha a férjed hajlandó ki-be rakosgatni, akkor hajrá, de mondd meg, hogy te nem fogod.
2013. nov. 10. 13:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem.
2013. nov. 10. 13:34
 6/12 A kérdező kommentje:

Hát én is ki vagyok akadva. mondtam a páromnak, én egyszer sem fogom kivenni, majd akkor intézze ő. csak hát ismerem, és tudom, hogy hamar felhúzza magát, ha nem megy úgy valami, vagy nem sikerül. és hát elég nehéz bekötni az ülést, én pl nem is láttam, hogy kell. nem pestiek vagyunk.

váááá, totál ki vagyok akadva!!!!

2013. nov. 10. 13:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Bp-en lakunk és nem vesszük ki. Kertes házunk van, kertben parkolunk, de nem hoznám-vinném az ülést. Ha a férjed mindig ki-be fogja rakni csinálja. Szerintem pár nap múlva abbahagyja.
2013. nov. 10. 13:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem gyerekülést nem lopnak autóból. Egyrészt macerás kiszedni, másrészt szerintem pont ebből vesznek az emberek kevés használtat, hisz ki tudja nem karamboloztak-e már vele.
2013. nov. 10. 13:46
 9/12 anonim ***** válasza:

Bp belváros, 7. kerület. A párom is bepróbálkozott ezzel, én mondtam neki hogy felőlem csinálja. Kb 2x tette meg, aztán rájött hogy felesleges.

Nekünk sincs túl jó kocsink.

2013. nov. 10. 13:58
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Miskolc egy közepesen biztonságos részén élünk. 2 viszonylag jó autónk van, mindig az utcán parkolunk vele. Még olyankor sem nyúltak az autóhoz, amikor a slusszkulcsot a zárban hagytam. A 70 eFt-os gyerekülés is mindig benne van.
2013. nov. 10. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!