Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mi kulonbseg van egy 100 es...

Mi kulonbseg van egy 100 es egy 200 ezer forintos babakocsi kozott? Amik kulsore egyformanak neznek ki.

Figyelt kérdés
2022. máj. 27. 08:31
 1/9 anonim ***** válasza:
12%

Nincs olyan ami egyformànak néz ki

Maximum annyiban, mint egy 20e és egy 5000 ft-os cipő esetében.. valóban talpa: kereke van mindkettőnek

2022. máj. 27. 08:43
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Leegyszerűsítve a kérdést, mi a különbség az olcsó és drága babakocsi között? Anyaghasználat, tartósság. Stb. Egyik szépen gurul, a másik meg szét akar esni, recseg-ropog.
2022. máj. 27. 08:59
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Hogy van ez más termékeknél, kérdező?

Van, amikor a minőséget fizeted meg, de sokszor csak a márkát.

Nekünk egy noname babakocsink volt, ráadásul használtan vettük (két gyereket szolgált ki előttünk). Szépen gurult, nem akart szét esni, nem recsegett-ropogott. Kiszolgálta a mi két gyerekünket is. Utána odaadtuk valakinek (ingyen), mert még akkor is használható volt.

2022. máj. 27. 09:08
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Az ékezeteket meg elvitte a cica.
2022. máj. 27. 09:11
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

Hármasnak annyiban van igaza, hogy van, hogy a márkát fizeted meg. De van, hogy a minőséget.

A lidl-ben is lehet futó nadrágot venni, csak négy mosás után kibomlik a varrás, a Nike nadrágnak még nem. Igaz, tízszer annyiba kerül. Ezer példát lehetne még mondani.

2022. máj. 27. 09:37
 6/9 anonim ***** válasza:
21%
A vérkismamaszekta lepontoz mindenkit, aki nem azt mondja, amit hallani szeretnének. 😂
2022. máj. 27. 09:43
 7/9 anonim ***** válasza:
43%
Messzebb tolhatod.
2022. máj. 27. 09:44
 8/9 anonim ***** válasza:
90%
Mi egy 70.000 forintos 4 éves babakocsit kaptunk a szomszédunktól ajándékba, van hozzá hordozó, mózes, meg ez az ülős rész. Mivel soha életemben nem toltam másik kocsit, azt mondom, hogy teljesen jó. El tudom képzelni, hogy egy drágábbat könnyebb tolni, könnyebb összecsukni, nem lyukad ki a kereke néha, stb... De igazából így, hogy nincs összehasonlítási alap, teljesen jól kiszolgál bennünket.
2022. máj. 27. 09:50
 9/9 anonim ***** válasza:
87%

Kedves kérdező, senki nem használt annyi babakocsit mint én: egyetem alatt végig gyerekekre vigyáztam. Találkoztam olcsóbb, drágább és középkategóriás kocsikkal is.

Nekem az a tapasztalatom, hogy a drágább rendszerint nem véletlenül drágább.

Más kérdés, hogy használtan a drága kocsit is meg lehet kapni olcsóbban, mi is így tettünk a saját gyerekkel.

2022. máj. 27. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!